na jaře uděláme nějakej srázek
1. v květnu by nebyl špatný Tuning Meeting Olomouc. jsou tam i měřené sprinty na letištní dráze.
2. vlastní další Tuscani Meeting II. Jeseníky. místo mám vybrané v rekreační oblasti Bozeňov u města Zábřeh.
Ubytování v kempu v chatkách a perfektní plac pro naše auta. je tam i koupání, 3xhospoda, lanové centrum, trampolína, tenisové a volejbalové kurty
Výhoda by byla že budou auta pohromadě hned u chatek a mohli by jsme udělat to představení úprav u každého auta jak jsme se domlouvali.
A navíc večer mužem rozjet naše aparatury a osvětlení v autech a hrát bude Dj DEDE
Bonus celého srazu by byla projíždka po jeseníkách. 100% by jsme jeli serpentyny na Skřítek v ostrém tempu kde by mnozí poznali jak Cupé opravdu jezdí v zatáčkách. eventuelně by nás mohl někdo ve dvouch nebo třech zatáčkách někdo natočit na kameru. to by byla pecka!
a mám vybrané další perfektní úseky kde vám stoupne adrenalin. trasu už mám předběžně vybranou.
bylo by třeba auta perfektně připravit. mám už to naježděné takže bych vás vedl rychlím tempem jen na úsecích kde se dá jet rychleji.
Zážitek z projíždky by byl nezapomenutelný pokud vyjde počasí!
myslím si že Markus potvrdí že v Jeseníkách jsou nádherné silnice.
takže rozmýšlejte a polemizujte. přes zimu to vyšperkujem