A to je gumová rohož nebo plastová pogumovaná? Já bych právě chtěl pouze tu gumovou. V česku jsem našel, ale pouze na horní víko.ims píše: Ja som kúpil originál rohož do kufra ix20 priamo u môjho predajcu A.M.Plus, s.r.o.. Pasuje v hornej aj dolnej polohe.
Příslušenství
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Re: Příslušenství
ix20 Style, 1.6 CVVT (92 kW) blue, TWR-Cool Red, tempomat,
parkovací asistent s obrazem ve zpětném zrcátku od 7/2012
- Reklama
Je to gumová rohož, bez zdvihnutého kraja(nie vaňa, len nízky lem). Momentálne nemám čas - príležitostne odfotím...
iX20 1,6i Style
Ford Fiesta 1,4 TDi
Ford Fiesta 1,4 TDi
Bylo by prosím možné z faktury opsat to objednací číslo, název a případně i cenu. Foto by se určitě hodilo, abych si udělal já i možná jiní představu, jak to vypadá.ims píše:Je to gumová rohož, bez zdvihnutého kraja(nie vaňa, len nízky lem). Momentálne nemám čas - príležitostne odfotím...
Díky milo58
Pri kúpe vozidla som dostal bez doplatku koberce pod nohy + kufor. Je to ten istý materiál, ryhovaná guma, podľa mňa je to orginálne príslušenstvo.
Hyundai ix20 1,6 A/T style
U nás mi bohužel prodejce nabízel koberec pouze na horní díl kufru. Ten se na spodek nedal použít, vzhledem k tomu, že má takové uši u víka kufru.vladko88 píše:Pri kúpe vozidla som dostal bez doplatku koberce pod nohy + kufor. Je to ten istý materiál, ryhovaná guma, podľa mňa je to orginálne príslušenstvo.
milo58
Zatiaľ aspoň z katalógu, cena bola cca 25EUR za rohož "F".
iX20 1,6i Style
Ford Fiesta 1,4 TDi
Ford Fiesta 1,4 TDi
Tak to je přesně ono co hledám. Ještě bych se zeptal, co je to za katalog, zkusil bych se pozeptat tady v okolí, jest-li by to nedodali.ims píše:Zatiaľ aspoň z katalógu, cena bola cca 25EUR za rohož "F".
Moc díky
milo58
Ahoj, tyto gumové vaničky se ale běžně prodávají na netu, spodní nebo horní poloha kufru, s nebo bez protiskluzu.
Určené přesně pro konkrétní typ auta a v cenách kolem 600,- Kč, bez poštovného.
Určené přesně pro konkrétní typ auta a v cenách kolem 600,- Kč, bez poštovného.
Je to katalóg originálneho príslušenstva pre ix20, súbor ix20_acc_brochure_.pdf, bohužiaľ sa sem nedá dať súbor .pdf...
iX20 1,6i Style
Ford Fiesta 1,4 TDi
Ford Fiesta 1,4 TDi
- frawd
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nie všetky vaničky do kufra sú dobré. Ja som kúpil plastovú s protisklzovou úpravou http://www.autobiznis.sk/product/vanick ... for-16755/ ale je to šmejd čo sa tvaru týka. Spodok je menší ako priestor v kufri a vanička počas jazdy cestuje. Tvar tiež nie je ideálny a vyvýšené okraje nelícujú a odstávajú.
2014 Hyundai ix20 1,6 A/T Style
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
Tie spôsobujú nemožnosť použitia siete, lebo sa nedajú vyklopiť úchytné oká...Vyvýšené okraje vaničky do kufra (cca 50 mm)
iX20 1,6i Style
Ford Fiesta 1,4 TDi
Ford Fiesta 1,4 TDi
Tak jsem dnes koupil vaničku z předchozí stránky foto F. Je to dělaný na horní víko, ale má to perforovaný okraje po stranách, takže jsem je ořízl, namontoval do spodní polohy kufru a vypadá to přesně jak na obrázku. Cena 800,- Kč.
milo58
milo58
údaje z mojej rohože:
a detail uchytenia siete:
iX20 1,6i Style
Ford Fiesta 1,4 TDi
Ford Fiesta 1,4 TDi
-
- **
800 kč??Za nič?Teda za kus gumy To ne.
Hyundai IX 20 1.6. 1.4 crystal white-Šemík/+Š Felicia,Š Rapid,Š1203,VAZ2105,VAZ2102,Š100
Ahoj, chci se zeptat, jestli už někdo dával na ix20 OFUKY oken. Zajímá mne, zda s tím nejsou nějaké problémy při zavírání okýnek a tak. Dík za info