... no take podobne tomu maju aj v autodoplnkoch ... ale keby si mal niekoho kto by to chcel SELL ozwy sa ... origos je origos ... ked bude dobra cena ...ciernaoka maju asi 1,5cm x 1,5cm, uchyt mozny na troch bodoch na kazdej strane

Moderátoři: Martun, Moderátoři
... no take podobne tomu maju aj v autodoplnkoch ... ale keby si mal niekoho kto by to chcel SELL ozwy sa ... origos je origos ... ked bude dobra cena ...ciernaoka maju asi 1,5cm x 1,5cm, uchyt mozny na troch bodoch na kazdej strane
Mam DVD radio tak na to to napojim , kabel nie je problem potiahnem ho spodkom , ak to budem mat urobene urcite dam fotky , dnes som dostal mail ze to poslali z číny tak mozno koncom tyzdna to tu bude.Enigmatique píše:Ahoj DEXTER,
presne nad tou parkovacou kamerou som uvažoval. Všimol som si, že to je norma NTSC.
Na čom budeš zobrazovať obraz, máš malý LCD monitor alebo DVD autorádio s LCD ? Takisto by ma zaujímalo ako sa chystáš ťahať káble až dopredu. Kedy si to objednával ? Daj potom vedieť keď to budeš mať aj zrealizované...
Díky.
poslat nieco z cine je max za 10 dolarov, teda uplne smiesne naklady.. a cena je casto ani nie polovicna opriti europskym obchodom. Z eBay objednavam pravidelne, dobre deals su z Honkongu a kontinentalnej cinyMartun píše:No vidíš to, a já celou dobu žiju v domění, že parkovací kameru máš už od začátku co to dvd rádio..
To se to tak cenově vyplatí si tohle nechat poslat z Číny? kdyť tady se nechá koupit taky za pěkný peníze...
ja ked som pred rokom hladal tak v celej europe nemali ziadne take radio co by pasovalo na naseho accenta tak som objednal tam kde bolo a podarilo saMartun píše:No vidíš to, a já celou dobu žiju v domění, že parkovací kameru máš už od začátku co to dvd rádio..
To se to tak cenově vyplatí si tohle nechat poslat z Číny? kdyť tady se nechá koupit taky za pěkný peníze...
mne sa to Dextrovo riesenie paci.. ono prakticky vsetku cuvacie kamery su vyriesene podobne.. Spina sa usadzuje aj na cuvacih senzoroch, takze clovek musi cistit.. detto zrkadla..Gandalf píše:Mě jen zajímá, jak rychle se kamerka zašpiní, když se zadky obecně rychle špiní, zvlášť v nastávajících plískanicích...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |