Aktualni spotreba
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
HA ! :)
no panove a damy na me nemate mesto to ma oficialne 17 a mimo mesto 8,5 . Zatim sem nemel odvahu to merit v Praze, ale kdyz sem jel asi ze dvou tretin po meste a pak po dalnici do Brna ( ca 140 -150 km/h), byla kombinovana spotreba nekde kolem 12 ....
Njn, ale zase je to svezeni....
Mimochodem mam tam "palubni pocitac" co meri ujetou vzdalenost, prumernou rychlost atd. Ale nikde tam neni spotreba- asi vedi proc Meri to ale take kolik jeste ujedu na nadrz, tak by me zajimalo, jestli se to neda nejak "otevrit" - jestli neexistuje nejaka moznost aby to ukazovalo i spotrebu... podle me to musi jit.
Na druhou stranu nevim, jestli to chci videt )))
Njn, ale zase je to svezeni....
Mimochodem mam tam "palubni pocitac" co meri ujetou vzdalenost, prumernou rychlost atd. Ale nikde tam neni spotreba- asi vedi proc Meri to ale take kolik jeste ujedu na nadrz, tak by me zajimalo, jestli se to neda nejak "otevrit" - jestli neexistuje nejaka moznost aby to ukazovalo i spotrebu... podle me to musi jit.
Na druhou stranu nevim, jestli to chci videt )))
XG 350, 2003, 3,5 - 145kW
Drive :
Honda Accord Aerodeck, 2.2i, 1995
Mazda 929, 2.0i , 1982
Drive :
Honda Accord Aerodeck, 2.2i, 1995
Mazda 929, 2.0i , 1982
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
To tam asi nemáš měřák okamžité spotřeby,já tomu říkám přídavná brzda,protože když při sešlápnutí vylétne ručička přes 25l,tak tě to hned "přibrzdí". Já se na něho raději dívám při ustálené rychlosti na dálnici,když ukazuje kolem 6l. Když na to šlapu,tak se směrem k tomuto měřáku,raději nedívám ,to je lepší pohled na měřák kroutícího momentu motoru.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Mě to naopak žere nejméně v zimě (když je sníh a sůl na silnicích).Protože Tiburon stojí v garáži a sněhové závěje rozhrnuji s Rapidem .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Na moji spotrebu se radsi neptejte...XG je hadr...pac jezdim rano dlouho topim, jedu chvili, odpol dlouho topim, pak zase zastavim a vecer stojim treba 3h a poradne topim... a hlavne porad hledam naky zasnezeny silnice.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
I když mám na Rapídka hezký vzpomínky, neumím si představit ten přechod z Coupátka do kupátka. Na druhou stranu co je lepší v zimě než jedna ojetá škůdkaBorek píše:Mě to naopak žere nejméně v zimě (když je sníh a sůl na silnicích).Protože Tiburon stojí v garáži a sněhové závěje rozhrnuji s Rapidem .
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Tak zasněžený vim kde sou, jel jsem po nich dneska cca 40 km v lesích a polích, nikde žádný auto, sluníčko a jenom bílo. Je to v okolí Konstantinovo lázní. Ale na nějaký blbnutí si jaksi netroufám, hodit to tam někde do pole, asi bych měl problém kde hledat pomoc. A jinak mi vysvětli, to jako sedíš 3h v nastartovanym autě a topíš si?Hardcam píše:Na moji spotrebu se radsi neptejte...XG je hadr...pac jezdim rano dlouho topim, jedu chvili, odpol dlouho topim, pak zase zastavim a vecer stojim treba 3h a poradne topim... a hlavne porad hledam naky zasnezeny silnice.
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 2002
Tomino je nakej chytrej... dneska jsi jel smer Zlonice, vid? Jsem jel za Tebou.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP