![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
Jak rikam, u me je radio nejvetsi prohra.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Zkoušel jsem spárovat i Samsung Note 2,a ten mi nabídl možnost přes jejich Kies nainstalovat "cosi" ,zajímá mne jestli s tím má někdo zkušenost,o Kies jsem nic dobrého nečetlOGYN píše:Pokoušel jsem se přehrát hudbu z htc oné x přes USB ,v rádiu bez bluetoth a navigace a nic! Na display" poskakuje " rádio a asi vyhledávání ,a nic se neděje
j.ree píše:Ja jsem nemluvil o uspore energie, ale spise o tom, ze naprogramovani tehle funkce je docela jednoducha zalezitost. Uz jsem se nejaky cas dozadu ptaljestli to tam nechteji dodelat. Odpalkovali me, ze ne. Ja treba vypinam displej docela casto v noci, myslim, ze by tahle funkce v nastaveni radia nikomu nevadila. Takze asi budeme muset porad natahovat ruku na ten nejvzdalenejsi cudlik.
Ty od rákosníků určitě nebudou ladit designembony píše:Ja jo na ruce na hodinkách...Nebo si kup u čonga nalepovací hodiny za 15 Kč
Asi se chytili za nos protože mi automatické zhasinání funguje. Jestli se chci podívat na hodiny stačí lehce přidat nebo ubrat hlasitost a displej se na asi dvě sekundy rozsvítí.mkr píše:j.ree píše:Ja jsem nemluvil o uspore energie, ale spise o tom, ze naprogramovani tehle funkce je docela jednoducha zalezitost. Uz jsem se nejaky cas dozadu ptaljestli to tam nechteji dodelat. Odpalkovali me, ze ne. Ja treba vypinam displej docela casto v noci, myslim, ze by tahle funkce v nastaveni radia nikomu nevadila. Takze asi budeme muset porad natahovat ruku na ten nejvzdalenejsi cudlik.
Spíš bych přivítal možnost nastavení inverzního nastavení, protože pokud displej v noci vypnu, tak nikde nevidím hodiny
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |