Bingo....stajgrpavel píše:A co požádat prodávajícího o foto konektorů ?

Moderátor: Moderátoři
Bingo....stajgrpavel píše:A co požádat prodávajícího o foto konektorů ?
Schémata jsou pro mě španělská vesnice, pokud bych mohl poprosit o nějakou detailnější fotku těch konektorů a všeho co je na zadní straně toho originálního rádia, byl bych rád. auta.petr@seznam.czMiloslav.k píše:Zadej do googlu " ix 35 radio scheme" a uvidíš tam konektory a jednoduché schema zapojení radia na ix35
Měnil jsem origoradio za dotykáč,trochu jsem si si s tím hrál na stole,musí být zapojeny všechny vodiče,nestačí jen napájení a reproduktory.Na výstupu reproduktorů (na konektoru) se neměří stejnosměrné napetí (+ -)ale střídavé,
stejnosměrné tam můžeš někdy naměřit,většinou však ne.Origo rádio mám doma,předpokládám,že bude stačit výše uvedený odkaz.
stajgrpavel píše:Supr. Děkuji ... Toto mi pomohlo. Zapojim tedy to stmivani a anténu a zkusím to znovuu peugeotu mám jen napájení 12 trvale , 12 po kličku, zem, mute, a obrysova světla ( to bude asi na to stmivani) a toto mám odpojene. Mikrofon uz mám nachystanej něj osadit konektory ( někde je koupím) usb udělal z usb příslušný a seženu redukci na anténu a koupím gps anténu. Ale doufám že když připojím to stmivani tak uz to bude hrát.
Děkuji mnohokráte.Miloslav.k píše:Zadni strana autorádia ix35.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |