Jižní Morava rovina, to vypadá, že je z kopce na všechny strany.
A při 120 nemá takovou spotřebu ani nafta s turbínou.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
ludek, s tim di di hjůndaje, za tak výbornou reklamu ti daj jako bonus ještě jedno auto jako prezent grátisLudek_II píše:Hyundai i30 1.6 CVVT
Dlouhodobá spotřeba /od tanku do tanku/ 5.5 l/100 km
Když chytnu dobré tempo na dálnici a nemusím pořád předjíždět, dovede auto jet při rychlosti 120 km/hod za cca 3-4 litry/100 km (na rovině samozřejmě).
hjd píše:Chorvatsko tam a zpátky, cca 2000km. Všude rychlost dle limitů, (většinou 130, 90, 50), auto naložené po střechu, 4 lidi, občas puštěná klima. Spotřeba 6,4 dle PP. Aktuálně najeto asi 4000km.
JOJOE údaj je korektní,mám taky 1,6 cw,ale mám už cca 25000km a v létě se dá jezdit pod 7/LJojoe píše:hjd píše:Chorvatsko tam a zpátky, cca 2000km. Všude rychlost dle limitů, (většinou 130, 90, 50), auto naložené po střechu, 4 lidi, občas puštěná klima. Spotřeba 6,4 dle PP. Aktuálně najeto asi 4000km.
Obávam sa, že Tvoj údaj nie je celkom korektný, jazdím s cw 1,6 88kW cca 3 mesiace maximálne 2 osoby, prázdne auto cca 40% mesto 60% diaľnica a okresky, pričom spotrebu mám na úrovni 7,4l . Na nohu si dávam obzvlášť pozor, jazdím naozaj na spotrebu. Na služobnom 316i BMW combi som mal spotrebu len na diaľnici, kde som moc nedodržiaval rýchlostné limity spotrebu 6,8l
Takže Tvoj údaj sa mi zdá nereálny. Ale je to môj názor
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |