Moje druhá láska..... jedna stopa :-)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Vilda - Můj Accent 1.6 CVVT ( celadon blue ) říjen 2008
Teď pár slíbených fotek ....
Vidíte, že všechny kožené doplňky jsou již na svém místě
Kůže v kombinaci s chromem a krásným lakem, je prostě nádhera ....
Vidíte, že všechny kožené doplňky jsou již na svém místě
Kůže v kombinaci s chromem a krásným lakem, je prostě nádhera ....
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- Reklama
A ještě dvě ......
Fakt nadhera
Clovek nevi, kam koukat driv. Jen dve veci nechapu, tu velkou podlozku pod SPZ a nebude te brasne nad vyfukem obcas horko
Clovek nevi, kam koukat driv. Jen dve veci nechapu, tu velkou podlozku pod SPZ a nebude te brasne nad vyfukem obcas horko
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Ta podložka mi zbyla po německý SPZ a taky mi vadí úplně maximálně v nejbližší době bude zaříznutá flexou a bude o cenťák, možná o dva na všech stranách menší, takže pod plast. držákem značky nebude vůbec vidět jen ho ze spodu vyztuží ...
Výfuky brašně vůbec nic neudělají, protože výdechy jdou mimo ní .... vevnitř té chromované roury, je malá trubka, kterou odcházejí zplodiny úplně stranou
Výfuky brašně vůbec nic neudělají, protože výdechy jdou mimo ní .... vevnitř té chromované roury, je malá trubka, kterou odcházejí zplodiny úplně stranou
Jeste k te koupi letos - cenove by to vyslo lip diky akcim CNB, ale chci model 2014, navic letos nemaji skladem v CR moji barvu ani vybavu a dalsi prijedou az na jare. To neni nonstop jak auta, ale schvalne se na to jeste zeptam prodejce.
Už to nějakou dobu sleduju a taky se připojím Vildo s gratulací ke koupi toho "žihadla". Moc pěkné, fakt super . Taky jsem se potkával letos se stejnou myšlenkou jako Ty, pořídit si chopper, stačil by i slabší, jde jen o ten požitek, když ti pod zadkem pěkně bublá ... . Syn si vloni opravil starou Jawu 250 - kejvačku po tchánovi, zcela z renovoval, nyní jako nová z linky, tak to láká .
No, ale abych tady neplenil vlákno o Accentech , vlastně už to je jedno, tohle je prostě Vildova garáž a ať se tady mluví a píše o čemkoliv, tak to vždy stojí zato, vše perfektně vyšperkované. Mluvit tady o krocení kobylek (130 km/hod.) vzhledem k Tvé osobě, je asi zbytečné, z Tebe určitě "DDO" nebude, zde už převládá rozum.
Tak Vildíku ještě jednou gratulace a tiše závidím
No, ale abych tady neplenil vlákno o Accentech , vlastně už to je jedno, tohle je prostě Vildova garáž a ať se tady mluví a píše o čemkoliv, tak to vždy stojí zato, vše perfektně vyšperkované. Mluvit tady o krocení kobylek (130 km/hod.) vzhledem k Tvé osobě, je asi zbytečné, z Tebe určitě "DDO" nebude, zde už převládá rozum.
Tak Vildíku ještě jednou gratulace a tiše závidím
Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6 bílé barvy, září 2016
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
A dopr...kený vohrady! Vypadá to tedy velice slušně! to ti musím říct.. to se ti nedivím že utíkáš do garáže leštit a laskat se s motorkou.. jen aby manželka i po těch letech nezačala žárlit..
to že Gandalf prodal svůj stroj, jsem nezapoměl.. páč jsem utrpěl šok, když jsem si to přečetl.. přijel se s ní pochlubit ke mě na barák a ejhle už je pryč..
Gandalf
možná má Vilda v tomto pravdu.. skůtry před sezónou mohou asi opravdu podražit.. a pokud ty prachy máš už ted bokem, asi bych se zbytečně netýral čekáním na jaro a koupil už ted, s vyhlídkou lepší koupě..
EDIT: přeskočil jsem tvoji odpověd že čekáš na model 2014.. tak až se zeptáš, budeš chytřejší. Přeji ti aby ti to vyšlo případně ještě letos
to že Gandalf prodal svůj stroj, jsem nezapoměl.. páč jsem utrpěl šok, když jsem si to přečetl.. přijel se s ní pochlubit ke mě na barák a ejhle už je pryč..
Gandalf
možná má Vilda v tomto pravdu.. skůtry před sezónou mohou asi opravdu podražit.. a pokud ty prachy máš už ted bokem, asi bych se zbytečně netýral čekáním na jaro a koupil už ted, s vyhlídkou lepší koupě..
EDIT: přeskočil jsem tvoji odpověd že čekáš na model 2014.. tak až se zeptáš, budeš chytřejší. Přeji ti aby ti to vyšlo případně ještě letos
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
Klucí díky za pochvalu Yamajky ale ta motorka byla krásná, už když mi ji dovezl ten pán v dodávce. Jezdím, jen když je sucho a naházel jsem na ní něco kůže jinak ji jen přeleštím klůckem a zase svítí čistotou ....
Zolda : Jestli Ti můžu poradit, tak s koupí neotálej .... nejsme žádní mladíci a času, už moc nemáme a radost, tu si má člověk udělat tak často, jak jen to jde
Moje Virago obs. 535, má asi 50 koní ( dřív to měly auta ) a do slabšího bych nešel ten výkon nemusíš používat ..... ale je tam, když ho potřebuješ !! Taky jsem se svezl třeba skutrech 125 a není nic horšího, když potřebuješ předjet třeba kamion, který Tě zdržuje a Ty vezmeš za heft, přidáš a ono se nic neděje nebo je výkon tak vlažný, že radši zastavíš na cigáro a necháš ho odjet
Těch 50 koní s motorkou vážící 198 kg cvičí jedna báseň ... dojedu, podřadím, přidám a Yamajka vyrazí jako blesk předjedu, uberu a zase se kochám jízdou a přírodou okolo
U chopperu je výhoda, že si drží cenu a na věk se u něj nehledí ..... a přesně jak to napsal Gandalf na motorce okolí vnímáš úplně jinak, bezprostředně je cítit vůně lesa, přes který právě projíždíš a to i teď na podzim ... co potom na jaře v autě čucháš smrad chemií napuštěného stromečku
Zoldiku, zkus se tady podívat, třeba Tě něco zaujme .... minimum elektroniky a strojek jednoduchej, jako kafemlejnek
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 535-virago
Zolda : Jestli Ti můžu poradit, tak s koupí neotálej .... nejsme žádní mladíci a času, už moc nemáme a radost, tu si má člověk udělat tak často, jak jen to jde
Moje Virago obs. 535, má asi 50 koní ( dřív to měly auta ) a do slabšího bych nešel ten výkon nemusíš používat ..... ale je tam, když ho potřebuješ !! Taky jsem se svezl třeba skutrech 125 a není nic horšího, když potřebuješ předjet třeba kamion, který Tě zdržuje a Ty vezmeš za heft, přidáš a ono se nic neděje nebo je výkon tak vlažný, že radši zastavíš na cigáro a necháš ho odjet
Těch 50 koní s motorkou vážící 198 kg cvičí jedna báseň ... dojedu, podřadím, přidám a Yamajka vyrazí jako blesk předjedu, uberu a zase se kochám jízdou a přírodou okolo
U chopperu je výhoda, že si drží cenu a na věk se u něj nehledí ..... a přesně jak to napsal Gandalf na motorce okolí vnímáš úplně jinak, bezprostředně je cítit vůně lesa, přes který právě projíždíš a to i teď na podzim ... co potom na jaře v autě čucháš smrad chemií napuštěného stromečku
Zoldiku, zkus se tady podívat, třeba Tě něco zaujme .... minimum elektroniky a strojek jednoduchej, jako kafemlejnek
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 535-virago
Také musím pochválit choppera, když motorka tak dvouvál do V, jinak ale motorkáři jsou hrozný hovada....sám mezi ně patřím
Já jezdil od mládí ale až do mé třicítky na 50ccm motorkách, pak jsem si řekl a dost, chci cestovat a autem to je o ničem, tak jsem si udělal rozšíření řidičáku na velkou motorku.
Hned jsem si koupil cestovní enduro Suzuki V-Strom 650 a každý rok někam jezdil, v podstatě jsem projel celou Evropu od toho nejsevernějšího koutu až po ten jižní a najel nějakých 70 tisíc km, letos jsem byl už i v Asii v Turecku. Vždy to bylo spaní pod stanem a dost často na divoko mimo kemp. Kdo necestoval na motorce těžko chápe co nás k tomu vede o dovolené se pařit v 40°C v motohadrách nebo bojovat se silným větrem, deštěm a teplotou kolem nuly za polárním kruhem... Je to ale nepopsatelná krása takto souznít s přírodou a vnímat neomezeně sloupky a střechou auta ubíhající krajinu, cítit vůni sena, stromů nebo moře. Letos už to nestihneš ale další sezónu ti přeji ať se ti s ní parádně jezdí, určitě si s ní užiješ spoustu zábavy a dobrodružství
https://www.youtube.com/watch?v=9Dj1phxKiPU
https://www.youtube.com/watch?v=QLzSQ7F887o
Já jezdil od mládí ale až do mé třicítky na 50ccm motorkách, pak jsem si řekl a dost, chci cestovat a autem to je o ničem, tak jsem si udělal rozšíření řidičáku na velkou motorku.
Hned jsem si koupil cestovní enduro Suzuki V-Strom 650 a každý rok někam jezdil, v podstatě jsem projel celou Evropu od toho nejsevernějšího koutu až po ten jižní a najel nějakých 70 tisíc km, letos jsem byl už i v Asii v Turecku. Vždy to bylo spaní pod stanem a dost často na divoko mimo kemp. Kdo necestoval na motorce těžko chápe co nás k tomu vede o dovolené se pařit v 40°C v motohadrách nebo bojovat se silným větrem, deštěm a teplotou kolem nuly za polárním kruhem... Je to ale nepopsatelná krása takto souznít s přírodou a vnímat neomezeně sloupky a střechou auta ubíhající krajinu, cítit vůni sena, stromů nebo moře. Letos už to nestihneš ale další sezónu ti přeji ať se ti s ní parádně jezdí, určitě si s ní užiješ spoustu zábavy a dobrodružství
https://www.youtube.com/watch?v=9Dj1phxKiPU
https://www.youtube.com/watch?v=QLzSQ7F887o
Hyundai Accent 1,4i Dynamic r.v.2007
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ta Stromka je nadherna !
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Kedaros : Díky za super příspěvek je pravda, že jako motorkář člověk zdegeneruje rychle mám najeto sotva pár stovek kilometrů a už nadávám na plechovkáře-autaře, jako letitej motorkář
Ale člověk má zkusit všechno .... přičichnul ke všemu, kamion, autobus a další velký mašiny a jediný co mi chybělo, byla velká motorka a tak si ji na starý kolena užívám
Ale člověk má zkusit všechno .... přičichnul ke všemu, kamion, autobus a další velký mašiny a jediný co mi chybělo, byla velká motorka a tak si ji na starý kolena užívám
Události nabraly rychlý spád. Jednak jsem se dozvěděl "nové" ceny, za které se dováží už teď veškeré moto aktuálně naložené na kamionech z italské fabriky. A které se budou vztahovat logicky i na 2014, pokud se ještě nezvýší (když bude Singer v ČNB dál blbnout, jak slibuje).
Prodejce mi nabídl za stávající cenu několik posledních kusů, které jsou v centrálním pražském skladu a tam jsem si vybral tohle:
Na snímku to vypadá dost tmavě, ale je to celkem pěkná "půlnoční modrá". Byla hned druhá v mém žebříčku barev, za šedostříbrnou.
Tohle je barevně trochu blíž realitě:
A ještě ZEZADU
Kdyby si někdo bystrý povšiml, že na dvou fotkách je tlumič výfuku pokaždé na jiné straně, tak holt soudruzi ten druhy snímek zrcadlově obrátili a mě se to nechce napravovat a jen kopíruji odkaz...
Záloha je od včera zaplacená. Je to sice vyšší výbava než jsem původně chtěl, ale dostal jsem rozumný bonus (větší než na Ácu) a hlavně původní prodejní cenu. Takže budu mít ABS i ASR... to jen až mě budete honit někde na mokru
Prodejce mi nabídl za stávající cenu několik posledních kusů, které jsou v centrálním pražském skladu a tam jsem si vybral tohle:
Na snímku to vypadá dost tmavě, ale je to celkem pěkná "půlnoční modrá". Byla hned druhá v mém žebříčku barev, za šedostříbrnou.
Tohle je barevně trochu blíž realitě:
A ještě ZEZADU
Kdyby si někdo bystrý povšiml, že na dvou fotkách je tlumič výfuku pokaždé na jiné straně, tak holt soudruzi ten druhy snímek zrcadlově obrátili a mě se to nechce napravovat a jen kopíruji odkaz...
Záloha je od včera zaplacená. Je to sice vyšší výbava než jsem původně chtěl, ale dostal jsem rozumný bonus (větší než na Ácu) a hlavně původní prodejní cenu. Takže budu mít ABS i ASR... to jen až mě budete honit někde na mokru
Naposledy upravil(a) Gandalf dne 28 lis 2013, 20:43, celkem upraveno 1 x.
Nádherná!!! Gratulujem!
Santa Fe 2,2 CRDi 143kW TM
ex
H1 Tour 2,5 CRDi 125kW TQ
i30 1,4 cvvt 80kW LPG FDh
Santa Fe 2,2 CRDi 147kW DM
ex
H1 Tour 2,5 CRDi 125kW TQ
i30 1,4 cvvt 80kW LPG FDh
Santa Fe 2,2 CRDi 147kW DM
Diky
Ma to jednu vyhodu, pres zimu nemusim koukat na videa, ale muzu ho zajit do garaze 'pohladit' Zima bude ale zatracene dlouha...
Ma to jednu vyhodu, pres zimu nemusim koukat na videa, ale muzu ho zajit do garaze 'pohladit' Zima bude ale zatracene dlouha...
Gandalfe, je parádní pěkný design, hodně nadčasový ..... doufám, že na něm dorazíš na sraz, tohle by chtělo vidět na živo !!!! Kurňa, že bych si výhledově koupil skutra asi ne .... teď jsem se zhlídnul v Hondě Goldwing to je něco jako Cadillac na dvou kolech.
https://www.google.cz/search?q=honda+go ... 80&bih=803
https://www.google.cz/search?q=honda+go ... 80&bih=803