Jak vám svítí Lantra???
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- Reklama
Hihi...neohluchl...spis se lidem dela spatne...na elektrarnu to rozhodne jeste neni..jsou sesravy s vykonem nekolik kW a mnohem vetsimy tlaky...desku uz mam u kamarada..ale nastal novej problem,spis problemy a to vyznam repro...pokud do kufru nacpu to, co mam, tak z hudby nebudu mit nic a dalsi vec je opravdu nelibi zvuk, ktery se line z auta ven...a jeste to ma jednu vyhodu, pomerne rychle zmizi snih z kufru a boku:D
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Ahoj všichni,
mám lantru cca 3týdny a zatím jsem s ní jel po tmě akorát z jablonce n.n. do HK a HK-podebrady a zpet (dálnice) - no, potkávačky dám dycky úplně nahoru a vidím (jenom sněžilo - déšť zatím ne), a když chci dálkové, musím to zase skopit trochu níž, abych neoslňoval oblohu. Otrava, ale dá se to vydržet (zatím...) - na typ žárovek jsem ještě nekoukal, mám to ponějakém pseudotuningářovi (oranžový zrcátka, ale vůle na volantu..)
Honza
mám lantru cca 3týdny a zatím jsem s ní jel po tmě akorát z jablonce n.n. do HK a HK-podebrady a zpet (dálnice) - no, potkávačky dám dycky úplně nahoru a vidím (jenom sněžilo - déšť zatím ne), a když chci dálkové, musím to zase skopit trochu níž, abych neoslňoval oblohu. Otrava, ale dá se to vydržet (zatím...) - na typ žárovek jsem ještě nekoukal, mám to ponějakém pseudotuningářovi (oranžový zrcátka, ale vůle na volantu..)
Honza
Honza78
Hyundai Lantra 1994 1.8i - na prodej
Hyundai Lantra 1994 1.8i - na prodej
Cus
Nezkouseli jste nebo nemate zkusenosti s xenonama? s prestavbou? videl jsem kit za 5000 a myslim si ze ba to bylo lepsi...zkousel to nekdo?? Protoze kdyz jedu za deste v noci tak vidim celkem prd... a kdyz jede proti me auto tak nevidim vubec nikam
Lantra 1.6 16V 84kW 114hP
Zkousel..ale obnasi to s sebou dost rizik...musis koupit bixenony, protoze nebudes mit s normalnima dalkovy svetla..a dal, budes muset rezat a rezat...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Ja se setkal s nakyma, ktery se tam nejak moc nevesly...ale samozrejme, ze jsou i ty, ktery by tam mohly jit OK..az je sezenes, dej vedet. Taky me to zajima.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP