Hyundai se bouří největší dealer...
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hyundai se bouří největší dealer...
Petice žádný smysl mít nebude. Tady ti to podepíše tak malá část majitelu, že vzhledem k počtu majitelů vozů Hyundai je to zanedbatelný počet.
Peugeot 308 SW 2024, 1.5 BlueHDi 96 kW
Hyundai i30 kombi 2016, 1.6 CRDi 81 kW
Hyundai i30 kombi 2016, 1.6 CRDi 81 kW
- Reklama
Re: Hyundai se bouří největší dealer...
Tady není co dodat - přece je moje rozhodnutí jaké auta budu jako majitel salonu prodávat....
Přece mě někdo nemůže násilím nutit podepsat smlouvu s když nebude pro mě výhodná........
Za chvili budou pekárny žalovat obchody že neprodávají jejich rohlíky......a prodávají je z konkurenční pekárny?
Přece mě někdo nemůže násilím nutit podepsat smlouvu s když nebude pro mě výhodná........
Za chvili budou pekárny žalovat obchody že neprodávají jejich rohlíky......a prodávají je z konkurenční pekárny?
Petice nic neřeší, prostě jedině to dotáhnout k soudu a argumentovat smlouvama atd......Neo-Mike píše:Petice žádný smysl mít nebude. Tady ti to podepíše tak malá část majitelu, že vzhledem k počtu majitelů vozů Hyundai je to zanedbatelný počet.
Jenže to je na dlouho a až se rozhodne tak jde o to zda ještě bude nebo prodejci existovat
Ale dle mého názoru se snaží dělat bububu na prodejce aby se lekly a nesoudily se...
- Mr. HYUNDAI
potažmo Velký Vyděrač mají dnes den publicity. Jen nějak nevím, jestli to je ta správná publicita - http://ekonomika.idnes.cz/skoda-zakazka ... onomika_jj .
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
- Richard555
Víte, k tomu aby zlo zvítězilo na dobrem stačí velmi málo a to aby ti slušní nedělali nic
Klidně jakoukoli petici podepíšu ..... a to co jsem napsal výše se týká všeho kolem nás.... takže pustíme se do toho ?
Mě opravdu vadí, když se na značku auta kterou užívám valí tsunami sra_ek a je ostatním jen k smíchu
Klidně jakoukoli petici podepíšu ..... a to co jsem napsal výše se týká všeho kolem nás.... takže pustíme se do toho ?
Mě opravdu vadí, když se na značku auta kterou užívám valí tsunami sra_ek a je ostatním jen k smíchu
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
Petice je uplne zbytecna. A vem to z te druhe strany, kolik lidi ti ji podepise? Zde je cca 20 clenu fora co se zapojuji. Doporucuji tez nastudovat co musi petice obsahovat aby dle zakona petici byla. Pokud boj Hyundai prochazi mediama a nikdo s tim nic nedela, tak tvuj ( nas) boj ma hodnotu 0. Ale pikud si chces hrat na novodobeho Don Quijota tak do toho jdi.
odeslano z telefonu
odeslano z telefonu
- Richard555
No podívej se na to i z druhé strany, ztráta prestiže značky = snížení ceny vozů . Tedy týká se to nás všech !
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
To je krasne ale reseni z nasi strany nerealne. Ale pokud mas kopu casu pojd do toho, uvidis vysledek, ktery jiz predem znam.Richard555 píše:No podívej se na to i z druhé strany, ztráta prestiže značky = snížení ceny vozů . Tedy týká se to nás všech !
odeslano z telefonu
- Mr. HYUNDAI
Tohle má hrozně moc rovin. Když to vezmeš optikou evropské centrály potažmo přímo Soulu, tak na tak malém trhu jako je tento jsi schopen sledovat jen to, jaké má prodejní výsledky. Víc toho nezvládneš, takových trhů jsou desítky. Podle tabulek to tady frčí výborně. Změny v síti VV vždy zdůvodní, on je totiž ten jediný kdo s šéfy komunikuje, informace tak filtruje. O to víc mě překvapilo, že se do žaloby chce pustit. Sice nelze předjímat rozhodnutí nezávislého soudu, ale v tomto konkrétním případě je, dle mého názoru, jeho šance na výhru rozhodně menší než 30%. Za žalovanými dealery totiž "stojí" už předchozí výsledky arbitráží a kromě toho, že se "spojily" do jakéhosi sdružení, tak jim hodně pomáhá AMSP. A pan Havlíček není rozhodně žádné ořezávátko! Myšleno v tom nejlepším slova smyslu, to je fakt chytrej a vzdělanej chlap, který se umí obklopit velice kvalitními spolupracovníky. Mám dojem, že VV už v této kauze vypnul racio a nechal nad sebou zvítězit svoje ego. A to pro něj v delším časovém horizontu nevěstí nic dobrého. Pokud soud prohraje, už to bude situace, a medializovaná, která jeho pozicí otřese. To co se děje zatím není pro jeho pozici zásadní problém.
Někteří z nás mohou některými kanály dostat do Německa či Koreje určité informace k těm "správným" uším, ale rozhodně to nebude mít okamžitý efekt. Spíš to bude moci být jakýsi kamínek do mozaiky, který třeba při dalším průšvihu, strhne lavinu pod níž VV zůstane.
Můžeme s tím výrazně okamžitě udělat jediné - stávající auta co máme prodat a nahradit je vozy jiných značek. Tím se nás to přestane týkat.
Někteří z nás mohou některými kanály dostat do Německa či Koreje určité informace k těm "správným" uším, ale rozhodně to nebude mít okamžitý efekt. Spíš to bude moci být jakýsi kamínek do mozaiky, který třeba při dalším průšvihu, strhne lavinu pod níž VV zůstane.
Můžeme s tím výrazně okamžitě udělat jediné - stávající auta co máme prodat a nahradit je vozy jiných značek. Tím se nás to přestane týkat.
Hyundai sebral licenci aut. servisu, který neprovadel při servisních prohlídkách to co mel a zlehcoval si praci. Nevidim to do hloubky jako vy, ale za mne to je dobře
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw/132hp
Tak nevim jak jsi na to prisel, ja mam opacnou zkusenost. Servisy ktere zustaly si uctuji je predrazene castky ale praci delaji stejnou jako servisy, kterym byla odebrana licence.Alf6 píše:Hyundai sebral licenci aut. servisu, který neprovadel při servisních prohlídkách to co mel a zlehcoval si praci. Nevidim to do hloubky jako vy, ale za mne to je dobře
odeslano z telefonu
- Mr. HYUNDAI
Jen na okraj - článek na který jsme reagovali se netýka dealerů, kterým byla autorizace odebrána, ale dealerů, kteří po změně podmínek odmítli v zastupování pokračovat....
U vás v Čechách to vo svete žije.
U nás to zdá sa byť výrazne pokojnejšie a pritom Slovensko patrí pod Čechy,alebo sa mýlim.
U nás to zdá sa byť výrazne pokojnejšie a pritom Slovensko patrí pod Čechy,alebo sa mýlim.
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
- Mr. HYUNDAI
Ano, import na Slovensku je organizační složka společnosti importující do Česka. Jenže šéf slovenského importu si do své práce nenechá "kecat". Proto je u vás klid, zatímco ten arogantní tupec se realizuje tady .
Myslite, ze tady ma nicitel znacky v CR naky tajny profil..? Priznejte se, kdo to je
VW Passat Variant B8 2020 110kW TDI EVO
Hyundai i30 kombi 1.6 GDI Czech Edition Festival (08/2016 - 4/2023) :(
Ford Mondeo 2004 2.0 TDCI Ghia 5dv (UK)
Fiat Stilo 1.6 16V 5dv / 1.9 JTD 3dv (UK) / MW 1.6 16V (ČR)
Fiat Punto 1.2 8V 3dv (UK)
Hyundai i30 kombi 1.6 GDI Czech Edition Festival (08/2016 - 4/2023) :(
Ford Mondeo 2004 2.0 TDCI Ghia 5dv (UK)
Fiat Stilo 1.6 16V 5dv / 1.9 JTD 3dv (UK) / MW 1.6 16V (ČR)
Fiat Punto 1.2 8V 3dv (UK)