Nikto nie je bezchybný.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Za mě dobrý, mám v kombiTudy píše:Včera jsem narazil při brouzdání na netu na auto, o kterém jsem ani nevěděl že existuje: Seat Leon FR 1.8 TSI. Auto někde na pomyslném rozmezí mezi warm/hot hatch. Skoro o 10 cm kratší než i30, vnitřní prostor podobný, 40 koníků navíc a motor odolávající karbonizaci (kombinuje přímý/nepřímý vstřik), sportovní podvozek, LED světla atd. Asi není co řešit. Papírově ideální kandidát, navíc bez čekání, recenze ho chválí.Co myslíte?
Rozhodme, 5let zaruka je za takovy smesny priplatek, ze se to nevyplati brat bez ni ...Tudy píše:Je rozhodnuto. Tímto nabízím svou i30 1.4 T-GDi k prodeji za cenu 350 000 Kč. Jako bonus k origo litým kolům 15" (zimní) přidám litá 16" kola Dezent dark s pneu Michelin (letní) a TPMS ventilky. Nabídka platí jen 14 dní, pak auto použiji na akontaci. Případní zájemci do SZ.
drastys píše:Rozhodme, 5let zaruka je za takovy smesny priplatek, ze se to nevyplati brat bez ni ...Tudy píše:Je rozhodnuto. Tímto nabízím svou i30 1.4 T-GDi k prodeji za cenu 350 000 Kč. Jako bonus k origo litým kolům 15" (zimní) přidám litá 16" kola Dezent dark s pneu Michelin (letní) a TPMS ventilky. Nabídka platí jen 14 dní, pak auto použiji na akontaci. Případní zájemci do SZ.
Jen se musi jezdit do autorizaku, aby platila ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |