Rádio - 10,25"
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Rádio - 10,25"
dnešní UPDATE infotainmentu .. nastartováno, vložil sem flashku, po chvíli naběhl dialog zda aktualizovat ihned nebo až po vypnutí motoru. Se sevřeným zadkem sem dal ihned (v žádném návodu o instalaci bez běžícího motoru nic nepsali a naopak doporučovali běžet motor). Aktualizace spuštěna, dojedu na první místo, nechám běžet motor protože aktualizace stále běží, vystoupím a koukám že nefunguje denní svícení (mám bi-LED tj ty V obruče). Aktualizace doběhla po cca 30minutách, dozvěděl jsem se že pokud mám EV tak mi to ukáže rádius kam dojedu a navrhne nabíječku (super). A denní svícení na AUTO furt nic. Takže sem pak odpo střídavě jezdil se zapnutýma parkovacíma a kdykoli sem dal AUTO zkoumal jestli svítí .. někdy jo. Souvislost sem nepochopil .. možná shoda náhod to podělali. grr prostě pohádka. Tak ještě kouknu co ta hlasová navigace v češtině .. podle stránek hyundai příkazy neumí, ale když sem zmačkl tlačítko na volantu tak je vpravo možné kliknout na návod . kliknu a tam jen tyto stupidní povely, tj žádné ovládání klimy, žádné zadání adresy:
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
- Reklama
Neměl jsi náhodou, když jsi to denní svícení kontroloval, zataženou ruční brzdu? Protože pokud ano, tak se denní svícení vypne.
Ahojte, máte na displeji infotainmentu nejakú ochrannú fóliu? Ďakujem
Toyota RAV4 2.5 Plug-in Hybrid AWD Executive + JBL pack (10/2024)
Hyundai Tucson 2.0 CRDi VGT 16V 4WD Premium (01/2009)
Hyundai i30 1.5 DPi Kombi Family + Smart Pack + NAV 10,25"(01/2024)
Hyundai Tucson 2.0 CRDi VGT 16V 4WD Premium (01/2009)
Hyundai i30 1.5 DPi Kombi Family + Smart Pack + NAV 10,25"(01/2024)
rucni brzda .. no asi jo pac s nastartovanym motorem obvykle rucku davam .. a vim ze se ta rucka uz kdesi zminovala, jen me to vubec nenapadlo
folii nemam - ale da se koupit na alikovi asi za 150 kc kdybys po ni touzil
folii nemam - ale da se koupit na alikovi asi za 150 kc kdybys po ni touzil
Jj, na tu napovedu jsem koukal a tam to prime vyhledani adresy na rozdil od webu neni uvedeno...a dle napovedy na webu auto nerozumi....no asi si zkusim pokecat s nejakym indianem na help chatu...uvidime...
Jinak to denni sviceni, na Tucsonovi sviti dokonce az po zarazeni rychlosti a odbrzdeni...(po startu)....ale ja parkuju u manzelky prace pred vylohou tak jen diky tomu jsem tu sekvenci zjistil...
Hyundai Tucson FL 2024 NX4 1,6 T-GDI HEV 20-Years Luxury Cypress Green Pearl
Hyundai Tucson 2021 NX4 1,6 T-GDI MHEV IMT 132kW/180k Style Premium Sunset Red (prodáno)
Hyundai i30 1,6 T-GDI Hatchback Go Czech Red 2016 (prodáno)
Hyundai Tucson 2021 NX4 1,6 T-GDI MHEV IMT 132kW/180k Style Premium Sunset Red (prodáno)
ale když přepnu do angličtiny tak to docela funguje .. teda až na problém s čimkoli co je těžké řict anglicky "navigate to Přerov" tak nerozumí ani když vyzkouším všechny výslovnosti
Tak jsem to o víkendu vyzkoušel a kromě telefonu mi hlasem nejde ovládat nic Zkoušel jsem navigaci různé pokyny, ovládání auta (zapnout / vypnout vyhřívání např.) a taky nic. Čili jen telefon. Ne, že by mi to nějak vadilo, telefon mi doteď bohatě stačil, ale fungovat by to asi měloPedro76 píše: ↑28 črc 2023, 08:18Ahoj, mě to na Tucsonovi funguje taky v češtině v pohodě, primárně vytáčení hovorů a k tomu využívám ovládání navigace... jediný co nejsem schopen rozchodit, byť v tom návodu je, tak zadání čisté navigace na adresu vyhledáním.... tobě to funguje ? že Hledat Adresu Praha Evropská (jak se říká v návodu) ? či jak vyhledáš adresu kterou nemáš uloženou ?]
Mě to teda funguje normálně vše v češtině Běžně přes ovládání hlasem vytáčím telefon například. A mluvím česky a i ta hlasová asistentka na mě mluví česky Tady je dokonce seznam všech českých příkazů, které by to mělo umět https://www.hyundai.com/cz/prodej/sluzb ... hlasu.html
Hledání přes předchozí cíle, uložené cíle a podobně mi funguje nakrásno, tak s tím nemám až takový problém, stejně když jedu někam cíleně tak si to pinknu dopředu Bluelinkem.... a pak už případně je v předchozích atd...
dííík
ja jsem v patek zkousel take to ovladani hlasem a kupodivu to fungovalo v cestine. Mam nastavenou adrsesu domu a do prace a kdy jsem rekl po zmacknuti tlacitka navigovat domu nebo tak nejak tak to slo. Zkusim odpoledne znovu
Hyundai I30 kombi 1,5 DPi r.v. 2022
Hyundai Grandeur 3,3 V6, r.v. 2009 (u nového majitele)
Hyundai Sonata 2.0 16V, r.v. 2002. (RIP)
Já teda zkoušel hlasově zadat náhodnou adresu Nicméně nebyla žádná reakce ani na samotný pokyn hledat adresu. U telefonu buď vytočí rovnou požadovaný kontakt nebo nabídne telefonní seznam a chce zadat jméno. U navigace se nechytl žádný pokyn z těch, co jsem zkoušel. Stejně tak ani jeden pokyn k nějakému zapnutí nebo vypnutí čehokoliv v autě Ale jak jsem psal, zrovna toto mi asi vadí ze všeho nejmíň
Mno, včera jsem to hlasové ovládání testoval za jízdy a docela jsem pohořel. V rychlosti okolo 90km nebyl systém schopen rozumět mým příkazům a chtěl je stále opakovat. Podle něho byl moc velký hluk v okolí Teda jednou se chytil když jsem mu řekl ať naviguje domu, dokonce i rozuměl následnému příkazu NE kdy jsem to rušil ale to bylo tak vše. Takže to za mě zatím vychází tak, že je to při vyšší rychlosti nepoužitelné, a to rozhodně potichu nemluvím
Hyundai I30 kombi 1,5 DPi r.v. 2022
vcera jsem opet cvicne zkusil prepnout jazyk radia do anglictiny v iluzi ze po update to bude lepsi a nic.. teda na prd jako predtim
v anglictine rozpozna treba prikazy warm/cold ale rekne i napise na displej "function is not supported", navigovat muzu kamkoli po EU ale samo jen s nazvem co se da rict anglicky (Ostrava ano, Přerov ne)
v cestine je to jako u blbecku - nerozumim, zopakujte, ...
pri prepnuti z anglictiny na cestinu mi navic napise ze prijdu o hlasove ovladani.. jo ma pravdu, ale proc ani v anglictine nefunguji prikazy warm/cold fakt nechapu
v anglictine rozpozna treba prikazy warm/cold ale rekne i napise na displej "function is not supported", navigovat muzu kamkoli po EU ale samo jen s nazvem co se da rict anglicky (Ostrava ano, Přerov ne)
v cestine je to jako u blbecku - nerozumim, zopakujte, ...
pri prepnuti z anglictiny na cestinu mi navic napise ze prijdu o hlasove ovladani.. jo ma pravdu, ale proc ani v anglictine nefunguji prikazy warm/cold fakt nechapu
Aký formát videa aby bola využitá celá plocha obrazovky?
Dnes na mě vyskočila nějaká hláška ze 13.3.2024 s tím, že od 1.4.2024 se něco mění. Ale neměl jsem čas to číst, tak jsem to odklikl s tím, že si to přečtu později třeba při dalším startování. Ale už se mi to znova neobjevilo. Nevíte někdo prosím, co se tam psalo a čeho se to týkalo? Moc díky
měl by jsi to najít v záložce oznámení...
ale jinak tam bylo napsáno že od 1.dubna přechází Bluelink služby pod jinou dceřinou společnost Hyundai a v dohledné době ti do auta dorazí k odsouhlasení nové obchodní podmínky pro tuto službu které do nějakého data v dubnu bude potřeba zase odklikat....
Prostě právničina nejhrubšího zrna... nic víc než odklikat s tím udělat nemůžeš... když chceš používat....
ale jinak tam bylo napsáno že od 1.dubna přechází Bluelink služby pod jinou dceřinou společnost Hyundai a v dohledné době ti do auta dorazí k odsouhlasení nové obchodní podmínky pro tuto službu které do nějakého data v dubnu bude potřeba zase odklikat....
Prostě právničina nejhrubšího zrna... nic víc než odklikat s tím udělat nemůžeš... když chceš používat....
Hyundai Tucson FL 2024 NX4 1,6 T-GDI HEV 20-Years Luxury Cypress Green Pearl
Moc díky za info. Takže nějaká možnost přijmout / odmítnout tam ani nebyla? Že bych to omylem odmítl? Bylo tam něco o nějakém QR kódu, ale jak jsem spěchal, tak jsem nemohl v té rychlosti najít žádné tlačítko OK nebo odmítnout, takže jsem dal prostě jen šipku zpět. A jak říkám, znovu už to nenaskočilo...
Ještě prosím, přiznám se, že toto opravdu nevím, ale kde najdu ty oznámení. Neuvědomuju si, že bych toto někde v nastavení nebo v menu viděl. Moc děkuju
Ještě prosím, přiznám se, že toto opravdu nevím, ale kde najdu ty oznámení. Neuvědomuju si, že bych toto někde v nastavení nebo v menu viděl. Moc děkuju