Koupě Getze
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
- Reklama
Gratulace
Tak to gratuluju. Uz se tesim na nejaky fotky a prvni dojmy Ze zacatku necekej nejaky uzasny parametry co se vykonu a spotreby tyce, ale kazdych 5000 km je to jenom lepsi. Hlavne prvnich par tisic ma clovek pocit, ze motor bezi dost tvrde, ale pak uz je to parada..... jenom musis pocitat s tim, ze plno "ridicu" jak vidi maly auto, tak ho musej za kazdou cenu predject... Ale vsak oni si casem na zadek Tvyho auta zvyknou
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Re: Gratulace
hlavne oktavky a fabianiXMira píše:Tak to gratuluju. Uz se tesim na nejaky fotky a prvni dojmy Ze zacatku necekej nejaky uzasny parametry co se vykonu a spotreby tyce, ale kazdych 5000 km je to jenom lepsi. Hlavne prvnich par tisic ma clovek pocit, ze motor bezi dost tvrde, ale pak uz je to parada..... jenom musis pocitat s tim, ze plno "ridicu" jak vidi maly auto, tak ho musej za kazdou cenu predject... Ale vsak oni si casem na zadek Tvyho auta zvyknou
tak na srazy se určo vydám...teda pokud se bude něco konat na Moravě ...jinak za tři dny Getz najezdil 300 km a musím říct, že i nezajetej motor má docela solidní výkon...akorát moc neberu těch 88 km / hod. co by se mělo podle návodu prvních 2000 km jezdit...jezdím max. tak 110...tak snad to nevadí...otáčky 2 - 3,5 tis. ( spíš do 3000 )..jinak i se svýma 190 cm je uvnitř místa dost a dost...oproti firemní fabii řekl bych - minimálně stejně
Ahoj všem,
rozšířil jsem vaše řady koupí Getze 1.4 16V Dynamic, ABS, stříbrná metalíza, loketní opěrka, mlhovky, zámek zpátečky, centrál + DO, elektrony a teď se chystám namontovat na přání manželky parkovací senzory. Stáří 1,5 měsíce, najeto 2100 km. Zatím jsem spokojený a podle toho co zde čtu, tak bych se měl těšit až bude zajetý.
rozšířil jsem vaše řady koupí Getze 1.4 16V Dynamic, ABS, stříbrná metalíza, loketní opěrka, mlhovky, zámek zpátečky, centrál + DO, elektrony a teď se chystám namontovat na přání manželky parkovací senzory. Stáří 1,5 měsíce, najeto 2100 km. Zatím jsem spokojený a podle toho co zde čtu, tak bych se měl těšit až bude zajetý.
Getz Dynamic 1.4 16V ABS
Tak vitej v klubu At ti to jezdi!Vlastik píše:Ahoj všem,
Tak tě vítám do klubu a přeji jen příjemné prožitky a hodně kilometrů bez nehod . Další rozšíření řady Hyundaistů .Vlastik píše:Ahoj všem,