3. Mimoňský sraz - upřesnění termínu
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Tedaaaaaa.. Borečku potěšil si.. bylo to takový příjemný oživení.. No už potřebuju vědět termín, abych si případně vydupal dovču
Jinak.. když si vzpomenu co práce mi dalo naskládat všechny kupátka před tvoji garáž No nevim jestli se to letos bude opakovat...
A Borku.. pamatuješ? Tys tam natáčel.. a já ti způsobil i dost adrenalinovej zážitek.. takže otázka
Bude tam to videjko??.. klidně ti za to dývko zaplatim
Jinak.. když si vzpomenu co práce mi dalo naskládat všechny kupátka před tvoji garáž No nevim jestli se to letos bude opakovat...
A Borku.. pamatuješ? Tys tam natáčel.. a já ti způsobil i dost adrenalinovej zážitek.. takže otázka
Bude tam to videjko??.. klidně ti za to dývko zaplatim
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Marťasz,člověče já to mám stále ještě v kameře .Ale ještě je čas na vypálení .Jak jsem ti říkal-budu se snažit to video ze srazu vypálit na DVD a přivézt. V autě DVD přehrávač mám,tak se budou moci mrknout i ostatní herci. Na konci týdne se uzavře hlasování o termínu srazu a bude definitivně jasno-KDY.Tak kdo jste ještě nehlasoval a máte zájem přijet,máte nejvyšší čas
Martasz nám ukazuje,kudy na Berlín.....
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
-
- Kontaktovat uživatele:
Kaviárový toasty, to je vůůůůůlBorek píše:Marťasz,člověče já to mám stále ještě v kameře .Ale ještě je čas na vypálení .Jak jsem ti říkal-budu se snažit to video ze srazu vypálit na DVD a přivézt. V autě DVD přehrávač mám,tak se budou moci mrknout i ostatní herci. Na konci týdne se uzavře hlasování o termínu srazu a bude definitivně jasno-KDY.Tak kdo jste ještě nehlasoval a máte zájem přijet,máte nejvyšší čas
Borečku, bylo by fakt supr, kdybys to dovez.. a kdybys rovnou přivez i pár legálních kopií.. hlásim se jako vážný zájemce o jednu z nich a samozřejmě platim veškerý náklady na výrobu, ale jen toho mýho, takže mi to sčotni (teď sem si zas na sebe uplet bič)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tomikp-jo myslíš,že mě říkal......až od tamtud,co jsi mě vysadil jsem musel jít pěšky .Martasz je v pohodě a těším se na něho Ještě netuší že za DVD mě dá 10Kč,ale za autorská práva 500,-Kč(ale pššššt,ať se nevyplaší ).
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Jasný Jirko v poho . Tak dneska to končí, je to pěknej napínák, ale asi to takhle už zůstane a ten květen nám nevyjdeJirka píše:Ono to to není o tom co chci já .. Hlasovalo se jak se hlasovalo, psal jsem že to za týden zamknu. Ale necháme to do toho pátku, to už je jedno..macháček píše:Ty chceš ten červen co? Nech to do pátku a pak to zamkni. No v nejhorším případě, když to vyjde na červen, odjedu v sobotu po poledni. Ach jo, co se dá dělat .
P.S. Hlasoval jsem pro květen
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Bohužel až do 8.4. jsem pryč, takže hlasování musím ukončit jedině dnes cca 13.00 a nebo to zamkne v neděli někdo jinej. Jinak kdo bydlí poblíž Mimoně (kromě mě skoro všichni ) např. HANZ,MARTASZ,BLACK nebude se někdo z vás v termínu 29.3.-8.4. pohybovat po Praze? Že by sme trochu probrali co bude potřeba zařídit na srázek. Klidně vše obtelefonuju, ale pro papír asi nebudu moct dojet.
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Jirko - nejsi nějakej zpozdilej ASI O MĚSÍCJirka píše:Bohužel až do 8.4. jsem pryč, takže hlasování musím ukončit jedině dnes cca 13.00 a nebo to zamkne v neděli někdo jinej. Jinak kdo bydlí poblíž Mimoně (kromě mě skoro všichni ) např. HANZ,MARTASZ,BLACK nebude se někdo z vás v termínu 29.3.-8.4. pohybovat po Praze? Že by sme trochu probrali co bude potřeba zařídit na srázek. Klidně vše obtelefonuju, ale pro papír asi nebudu moct dojet.
-
- Kontaktovat uživatele:
To jsem rád.. těšíš se jak ti zas provětrám ofinu? Saakra, koukám že mě to dývko přijde drahoBorek píše:...Martasz je v pohodě a těším se na něho Ještě netuší že za DVD mě dá 10Kč,ale za autorská práva 500,-Kč(ale pššššt,ať se nevyplaší ).
Hele chlapáci, já bych rád s tou Mimoní pomoh, ale nevim jestli bude něco v mých silách.. no každopádně, tady je na mě telefon: 777 189 630, snad se nějak dohodnem
- Nightmaster
- **
- Kontaktovat uživatele:
No já to klidně zamknu, i když by mě nevadilo, kdyby to bylo zamčený už teď.Jirka píše:Bohužel až do 8.4. jsem pryč, takže hlasování musím ukončit jedině dnes cca 13.00 a nebo to zamkne v neděli někdo jinej....
Moderátor sekcí Pokec a Srazy
Hyundai Lantra 1.6 16V DOHC G4GR
http://broumovsko.net
Hyundai Lantra 1.6 16V DOHC G4GR
http://broumovsko.net