peaty píše:Mexican po nemecky teda moc dobre neviem, ale sak pochopil som to
No cena bola 1600 Sk/ks... Ale tie gumy nie su az take zle, ako sa o nich pise, to urcite nie. Len ty si sem dal trosku iny typ gum, lebo ja nemam plusky, ale tam velky rozdiel nebude. A navyse predsa, mam azijske auto, tak na nho treba obut aj azijske gumy
no ja nic, ja muzikant dobre korejske su Hankook (dokonca velmi slusne), ja som kupil Kleber Krisalp HP za 1175 Kc a tie mam overene. Ale ono je to tak.. clovek musi vedit kde ma auto a pneu limit.. a jazdi tak aby jazdil bezpecne.. a o tom to je.. kazde zimne su lepsie ako letne a preto prajem bezpecnu jazdu
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023 2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
DanyII píše:Peaty, trebars dunlop winter response sa da zohnat asi za 2000,- sk co neni moc velky rozdiel, teda financny... a urcite patri k spicke, podobne goodyear UG7 atd...
GY som tiez chcel.. ale rozdiel 500 Sk na jednu pneu je uz dost.. a spominane Krisalp maju vybonu kontrolu na vode co prave ja potrebujem - do hlbokeho snehu sa moc nedostanem. Ale ano suhlasim, keby to nebola otazka penazi, tiez by som bral GY
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023 2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Mexican píše:no ja nic, ja muzikant dobre korejske su Hankook (dokonca velmi slusne), ja som kupil Kleber Krisalp HP za 1175 Kc a tie mam overene. Ale ono je to tak.. clovek musi vedit kde ma auto a pneu limit.. a jazdi tak aby jazdil bezpecne.. a o tom to je.. kazde zimne su lepsie ako letne a preto prajem bezpecnu jazdu
Diky . Ale tak ked porovname tvoju cenu a moju, tak ty si usetril nieco cez 100 Sk/ks. Hovoris, ze pneumatiky mas odskusane a si s nimi spokojny. Takisto aj ja som kupoval tieto moje pneumatiky na zaklade odporucania znameho, ktory je s nimi spokojny. Ako s nimi budem spokojny ja, sa uvidi pocas zimy, potom dam vediet .
Mexican píše:no ja nic, ja muzikant dobre korejske su Hankook (dokonca velmi slusne), ja som kupil Kleber Krisalp HP za 1175 Kc a tie mam overene. Ale ono je to tak.. clovek musi vedit kde ma auto a pneu limit.. a jazdi tak aby jazdil bezpecne.. a o tom to je.. kazde zimne su lepsie ako letne a preto prajem bezpecnu jazdu
Diky . Ale tak ked porovname tvoju cenu a moju, tak ty si usetril nieco cez 100 Sk/ks. Hovoris, ze pneumatiky mas odskusane a si s nimi spokojny. Takisto aj ja som kupoval tieto moje pneumatiky na zaklade odporucania znameho, ktory je s nimi spokojny. Ako s nimi budem spokojny ja, sa uvidi pocas zimy, potom dam vediet .
skusenost znamych je lepsia jak test od germanov.. a vlastna skusenost je k nezaplateniu.. mne tych 400-500 Sk vystacilo na prezutie a vyvazenie.. teraz v piatok sa chystam na slovensko, ma hrozitansky snezit tak som zvedavy
Jestli mužu taky něco přidat tak já už na Lantu gumy kupovat nebudu ale na Subaru jsem koupil pneu MAXXIS MAPV a maximální spokojenost jsou tichoučký že ani nevím že mám zimáky,zaběr na sněhu výborný na mokru taky,nemužu tada porovnávat s Dunlop,Michelin atd ty jsem na autě neměl ale taky to je jiná cenová relace.Jestli mužu doporučit tak tyhle MAXXIS MAPV http://pneu.extralevne-pneu.cz/pneu-zim ... =1&v=n&k=5 Problém nás Čechu je že se necháme masírovat reklamou že nejlepší gumi jsou michelin,Dunlop atd ale je spousta výrobcu kteří dělaj taky kvalitní pneu ale mi je neznáme.stačí zajed do D a podivat se co tam maj a na čem jezdějí oni.
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru
to je pravě to pokud by se udělala velka reklama třeba těm Maxxisum a vychvalii by se do nebes tak by se prodávali o 106.Mozek je jak houba nasakne vše. Jen pro info http://www.maxxis.cz/ nebo http://www.maxxis.com/ v letě budu obouvat stejnou značku jsem spokojenej
Naposledy upravil(a) honzik dne 19 lis 2007, 22:14, celkem upraveno 1 x.
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru