vzdyt ja ani nevim kde to jeSokyno píše:Nehlasuju neprijedu je to daleko
Podzimní sraz Mimoň - HLASOVÁNÍ
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
A to je dobře, koukej si modrýho nechat, červenejch už je na klubu dostblack_sheep píše:situace je zase stejna jako driv.. takze nic oficialniho by to nebylo ale mensi jednoodpoledni setkani by nemel byt problem pokud se nic nepos.. tak by to melo vyjit a uz se na vas hosi tesim! zda se ze cervenaka asi nestihnu vymenit, ale to nevadi, modrej taky neni spatnejBorek píše:A jak to vůbec vypadá s letištěm?Je přístupné?Byl se tam někdo podívat?
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Ok,myslel jsem,jestli třeba neuzavřeli příjezd atd.Tak to je v poho. V kolik tam chcete být?Pro mě je časné ráno v 11.00hod. a mám to dost daleko .Kurňa,to budu muset vstávat ještě v noci,abych tam dojel v rozumném čase.black_sheep píše:situace je zase stejna jako driv.. takze nic oficialniho by to nebylo ale mensi jednoodpoledni setkani by nemel byt problem pokud se nic nepos.. tak by to melo vyjit a uz se na vas hosi tesim! zda se ze cervenaka asi nestihnu vymenit, ale to nevadi, modrej taky neni spatnejBorek píše:A jak to vůbec vypadá s letištěm?Je přístupné?Byl se tam někdo podívat?
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Re: v 11
Když ony ty potvory celnický končí už odpoledne v 22.00hod. Nemohl jsem vědět,že mají tak krátkou pracovní dobu. V tu dobu se teprve po dobrém obědě začínám rozkoukávat.rade622 píše:Když mu nezavřou přechod.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
- black_sheep
- Moderátor
Jen tak.
Ahoj lidičky .
Mně se hodí jen toho 13.10, vidím, že hlasování mi není příznivě nakloněno . Ten další víkend se budu dovolenkovat s manžou v Africe . Docela mě to mrzí, ráda bych Blacka protáhla v Mimoni.
Takže mi nezbude - než doufat, že na jaře Mimoň bude .
Užijte si to .
Mně se hodí jen toho 13.10, vidím, že hlasování mi není příznivě nakloněno . Ten další víkend se budu dovolenkovat s manžou v Africe . Docela mě to mrzí, ráda bych Blacka protáhla v Mimoni.
Takže mi nezbude - než doufat, že na jaře Mimoň bude .
Užijte si to .
Hyundai Elantra 2.0 CVVT alias Black , přivezen z "porodnice" v máji 2005