Tringi Coupe chat aneb: "Tak už taky jezdím" ;-D
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Ty poklice byly moc pěkný.To ti ještě vydržely dlouho. Jediné,co tě může trochu těšit,že až si je dá zloděj na auto,tak mu je další zloděj do týdne ukradne. To bys je musel vždy,když jdeš od auta sundávat. Jinak pěkná značka,ty "ďáble" .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- black_sheep
- Moderátor
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak, koupil jsem nové poklice, tentokrát levnější, a každá je zevnitř zvlášť chycená dvěma stahovacími pásky. A když mi ukradnou i tyhle, tak příští pojistím patronou a bez zajištění půjdou dolů jedině s prsty
Omluvte zhoršenou kvalitu, foceno blbě nastavenou kamerou v laptopu, v noci, dosvětleno vchodovým osvětlením, displejem laptopu a příruční halogenovou lampou.
Omluvte zhoršenou kvalitu, foceno blbě nastavenou kamerou v laptopu, v noci, dosvětleno vchodovým osvětlením, displejem laptopu a příruční halogenovou lampou.
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pardon že křísím tohle staré téma, ale všiml jsem si jednoho detailu, který jsem dříve přehlédl.
Borek má sice pravdu, že u modelu 2007/2008 už není ten vysouvací držák nápojů pro spolujezdce, ale při prohlížení fotografií jsem si všiml tohoto rozdílu na středovém "tunelu":
Modely 2002 - 2006:
Je tu jen jeden držák na kelímky/plechovky/cokoliv
Modely 2007 - 2008:
A tady jsou dva
Takže alespoň o držák nápojů jsem nepřišel
Borek má sice pravdu, že u modelu 2007/2008 už není ten vysouvací držák nápojů pro spolujezdce, ale při prohlížení fotografií jsem si všiml tohoto rozdílu na středovém "tunelu":
Modely 2002 - 2006:
Je tu jen jeden držák na kelímky/plechovky/cokoliv
Modely 2007 - 2008:
A tady jsou dva
Takže alespoň o držák nápojů jsem nepřišel
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem se účastnil pravidelného sjezdu různých automobilových nadšenců u jedné naší čerpací stanice (je to OMV, ale stále jí říkáme Aralka ). Mimo toho že jsem si prohlídl zajímavá auta, mimojiné i Audi vytuněnou na 420 koní (údajně), přitom zvenku to vypadalo na obyčejný naleštěný kombík ...tak do mě jeden týpek hustil, že za stejné prachy jsem mohl mít nové Audi A3 (model 2008 snad) ...tak jsem najel na jejich web (www.audi.cz), vybral A3, vybral tu největší trosku (no 1.8 TSFI je o něco výkonnější než Beta II), naklikal tam všechno co mám v Tiburonu ...a chtějí po mě 958 tisíc ...to je skoro dvojnásobek a navíc se mi ta Audina nelíbí ...takže si nadále ponechám to co už mám
to je normalne to ked sme kupili sonatu tak prisiel za mnou chlapik ze za tie peniaze som si mohol kupit radsej oktavku to som vtedy skoro odpadol nastastie som sa ovladol a nic som na to nepovedal
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já vím Fakt jsem se tam strašně těšil, ale člověk míní a zaměstnání mění Do posledních chvil jsem byl připraven vyjet, ale pak jsem únavou odpadl. Omlouvám se všem co na mě čekali, a i těm co po mě něco chtěli, ale práce je svině ...nemá smysl to rozvádětDavepic píše:Tohle jsi nedodržel Tringi a ja myslel, že pojedeme za sebou v koloně na moravu 2008Tringi píše:Definitivně jedu hned na první co bude!Korálek píše:Tak ti teda gratuluju,konečně jsi se dočkal.
Jsem na to zvědavej až to uvidím na srazíku
Asi si za trest dám ban na fórum nebo tak něco...
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby mi někdo místo Sonáty navrhoval Oktávku tak mě asi smíchy trefí To jsou nesrovnatelná auta, už jen vzhledem!laxo18 píše:to je normalne to ked sme kupili sonatu tak prisiel za mnou chlapik ze za tie peniaze som si mohol kupit radsej oktavku to som vtedy skoro odpadol nastastie som sa ovladol a nic som na to nepovedal
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tringi Coupe chat aneb: "Tak už taky jezdím" ;-D
Tak mě napadlo, že v neděli to byl vlastně rok, co jsem si byl svoje Coupé vyzvednout
Mám nalítáno 19 tisíc, bez jediného problému, jezdí, v létě chladí, v zimě topí, stále vypadá skvěle, co víc si můžu přát?
Mám nalítáno 19 tisíc, bez jediného problému, jezdí, v létě chladí, v zimě topí, stále vypadá skvěle, co víc si můžu přát?