A naco by sa obtazoval nejakou nalepkou, znacka 555 predsa znamena pravo prednostneho parkovania kdekolkev...Chirsie píše:tak ten posledny nema chybu...predpokladam, ze nalepka vozickara na skle nebola](*,)
Parkování některých umělců
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Parkování některých umělců
- Reklama
ale ale....tazky to amater este, cierny mercedes a zajmava SPZ je, ale bez tmavych skiel to neni ono ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Chirsie já zásadně parkuji co nejdál od vchodu právě z těch důvodů co popisuješ ve svém příspěvkuChirsie píše:tak ten posledny nema chybu...predpokladam, ze nalepka vozickara na skle nebola![]()
Pridam tiez svoj zazitok z tychto vianoc, parkovanie pri supermarketoch strach a hroza, ale nasla som si pekne miesto blizko vchodu....zhodou okolnosti sme este zostali chvilu pri aute a kecali, ked v tom si to daky typek parkuje rovno vedla, nic zvlastne, kebyze tam nesaskuje milion krat hore dolu co neviedlo k nicomu inemu, len ze mi skoro sundal spatne zrkadlo....zrkadielko vykrutene von nadoraz, kebyze mu tam neskocim nech zastavi, tak ho zbieram zo zeme...a dotycny typek ani bu ani mu
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
Pár dní zpět to samé: Týpek s báglem, který vytáh z kufru mi jde kolem auta a báglem vyvrátí zrcátko. Tak na něj zatroubím, nic, stáhnu okýnko, houknu, jetli je OK, nic. Tak houknu víc, jestli si dělá prdel a to už zareagoval: "Sorry." A vrátil zrcátko zpět
Myslím, že to nemělo nic společného s tím, že přijel služební oktávkou 1.9TDI v kombíku (a na hlínách) z Ostravy..
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Audi A6 quattro 4.2 V8 a Bel STI-Re + AL G9RX
ex: Peugeot 607 2.2i
ex: Hyundai Sonata 2.0i 2003
ex: Peugeot 607 2.2i
ex: Hyundai Sonata 2.0i 2003
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
- Přílohy
-
- 100_3511.JPG (57.08 KiB) Zobrazeno 988 x
-
- 100_3555.JPG (63.5 KiB) Zobrazeno 988 x
Hyundai Getz 1.1, r.v. 2002
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ten fiat este jakz takz chapem, pretoz to auto po vodicovej strane stalo na ciare a keby on zaparkoval normalne tak neotvori dvere...
ale ta fabia, co tej prekazalo ???
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
ale ta fabia, co tej prekazalo ???
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Presne tak.
Už sa mi to stalo. A ten, čo zaparkoval sprosto medzitým odišiel, a ja som vyzeral ako s pomocnej školy![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Už sa mi to stalo. A ten, čo zaparkoval sprosto medzitým odišiel, a ja som vyzeral ako s pomocnej školy
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Ta fábka přijela až po těch ostatních autech. Seděl asi pět minut v autě a pak odešel.
Hyundai Getz 1.1, r.v. 2002
ten řidič fiatu, kdyby nebyl línej zacouvat, tak to dá rovně a ještě pohodlně vystoupí. Tu fabiu komentovat nebudu, potkávám to denně. Něco jinýho je, když jsou parkovací místa (čáry) tak blízko u sebe, že stojím kolama skoro na těch čárách a já pak neotevřu svoje dlouhý dveře, pokud mám velde sebe auto. To se pak nestydím ty čáry ignorovat a hodit si jednu čáru přesně doprostřed pod auto, typickej příklad parkoviště před poštou v Novým Městě na Moravě. Jinak zásadně vždy couvám, jednak je rychlejší a pohodlnější pak odjet a jednak nikdy nezůstanete stát, jako ten s tím fiatem, pokud mátě trochu morálky.89majlo96 píše:ten fiat este jakz takz chapem, pretoz to auto po vodicovej strane stalo na ciare a keby on zaparkoval normalne tak neotvori dvere...
ale ta fabia, co tej prekazalo ???![]()
![]()
Chápu, že tohle někdo prostě neřeší a rozčilovat se nad tím nemá cenu, stávaj se horší věci.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Nějak postrádám logiku.On parkuje blbě,když je šejdrem,i když soused zaparkoval kolama na čáře. Tobě se zdají úzká místa,tak si stoupneš prostředkem auta na čáru,zabereš dvě a to je vlastně vpořádku ![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
ta fabka to je hradec, u tesca ze jo? To se ale obcas stava, kdyz je plno a vsichni parkujou jak idioti mezi carama, tak ti nezbyde, nez zaparkovat stejne. Pak auta odjedou a ty vypadas jak idiot. Ja taky radsi couvam, ale mame dite, tudiz mraky kramu a nakupu, ktery je treba dat snadno do kufru, takze posledni dobou jen popredu.
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
To jste me jeste nevyfotili jak parkuju u Kauflandu...
mam svoje auto rad, moc rad...a komu se to nelibi, at se stavi na hlavu.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
No to mě vždy vytočí když zastavím třeba u Teska daleko od jiných aut,odcházím a nejbližší auta jsou desítky metrů.Přijdu a je na mě nalepená 120 a tlustá Berta leze z auta ven,dveře nadoraz k našemu autu a široko daleko místa na náklaďák. To mě může vzít čert.Ještě,že chodím neozbrojen,asi bych to nevydržel.Hardcam píše:To jste me jeste nevyfotili jak parkuju u Kauflandu...![]()
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
tatchwud: jedna takova vylezajici ze stodvaci mi udelala cerveny obtisk na spolujezdcovich dverich, ja sedel v aute a jeste mi tvrdila, ze to neudelala.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP