Hyundai coupe ke koupě
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Re: Ako spravne vybrat a kupit.
dik za radu. ja by som chcel najradsej ten druhy facellift (2005+) posledny facelift sa mi ale uz nepaci .. a najradsej v polokozi
ty si to tvoje kupil v cechach alebo si ho doviezol?
nevies poradit nejkae stranky kde sa mam pozerat?
ja som zatial pozeral
www.autovia.sk
www.autobazar.eu
www.autobazar.sk
www.mobile.de
www.autoscout.de
PS: 149 000kc je 6100e
ty si to tvoje kupil v cechach alebo si ho doviezol?
nevies poradit nejkae stranky kde sa mam pozerat?
ja som zatial pozeral
www.autovia.sk
www.autobazar.eu
www.autobazar.sk
www.mobile.de
www.autoscout.de
PS: 149 000kc je 6100e
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ako spravne vybrat a kupit.
Jen vás upozorním,že už první facelift přinesl oškubání základní výbavy,elektroniky (2,0l bez TCS systému-máte jen prázdné,zaslepené tlačítko mezi regul.osvětlení palubky a regulací výšky světel),místo vyjížděcího držáku nápojů před spolujezdcem je jen prázdná díra (to umístění držáku před výdechem klimatizace je geniální-i v horkém létě,je v držáku,díky studenému vzduchu z klimatizace,za chvilku plechovka pití zmrzlá )........
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hyundai coupe ke koupě
Sloučeno . Nemusí to tu být na desetkrát.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
co si myslite o tomto kusku? niektore udaje mi tam moc nesedia ako manualna klima a 96KW
http://www.autobazar.sk/inzerat/4093937/hyundai-coupe/
http://www.autobazar.sk/inzerat/4093937/hyundai-coupe/
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Těch údajů co nesedí je celá řada-ten snad ani neví,co prodává .Zadní boční airbagy ,multifunkční volant ,auto z r.2007 v záruce .... .Ale máš tam i plus-píše man.klima a má automatickou. A samozřejmě,jak jsem psal výše-tohle je po faceliftu-takže osekaný o elektroniku(myslím,že tam také píše,že má ASR,či jak to nazval ......nemá ani TCS-protiprokluz,ani ESP stabilizaci,ani nic podobného z elektroniky ).
Rozhodnout se musíš sám.Fotky motorového prostoru tam pro jistotu nejsou vůbec .
Rozhodnout se musíš sám.Fotky motorového prostoru tam pro jistotu nejsou vůbec .
Čoveče Borku, ještě že to máš tak nastudovaný! Už jsi tady parkrát pomohl s přesnou identifikací coupéčka!
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
dik moc za postrehy ale ako tam pozeram tak coupecko v slusnom stave je velky problem zohnat a tento vyzera pekne.. majitel bol nejaky starsi pan a zo zdravotnych dovodou to predava..
chcel by som sa este spytat ze ci by mi tu niekto nepomohol kupit coupecko v super stave? samozrejme za dobru financnu odmenu
chcel by som sa este spytat ze ci by mi tu niekto nepomohol kupit coupecko v super stave? samozrejme za dobru financnu odmenu
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
A to ti řekl kdo? Bazarník? Tomu snad nevěříš ne? Vždycky ti prodejce bude tvrdit, že to řídil nejlépe bohatě rentovaný důchodce, který se o něj vzorně staral a jezdil s ním nejlépe jen o víkendu...
Takový auta si důchodci obvykle nekupujou.
Takový auta si důchodci obvykle nekupujou.
a co hovorite na tento kusok?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/hyund ... oFrom=list
http://www.sauto.cz/osobni/detail/hyund ... oFrom=list
Ten je paradni a 2.7 rozhodne ANO
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Sloučena všechna témata na koupi Coupé do jednoho tohoto tématu. Opět stejně jako u SF to tu nemusí být na pětadvacetkrát...
hojte nepoznate niekoho z prahy kto by sa mi vele poriadne pozriet na coupecko? rozmyslam o kupe z prazskeho autobazaru
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
No určitě se nás tu najde víc, ale nejlépe kontaktuj uživatele s nickem Hujer, který se ti na něj může podívat a nejlépe ti řekne zda je to šrot, či níkoliv.
7kubo: Na jakých stránkách jsem auto vybíral to asi moc nepomůžu, páč jsem z ČR. Koukal jsem jenom na sauto.cz, kde jsou temer vsechny auta. Chceš s ejít kouknout na ten modrej s 2.7? Ten popravdě nevypadá špatně. Jestli se můžu zeptat jakej máš věk a jak dlouho jezdíš??
Borek: O jakým faceliftu mluvíš? 2005-2006 ? Tenhle model mám a nevím o jaký výbavě mluvíš. Mám přihrádku pro nápoje u spolujezce. Mezi osvětlením interiéru a nastavením světel mám vypínání ESP. Tak tě potom moc nechápu
Borek: O jakým faceliftu mluvíš? 2005-2006 ? Tenhle model mám a nevím o jaký výbavě mluvíš. Mám přihrádku pro nápoje u spolujezce. Mezi osvětlením interiéru a nastavením světel mám vypínání ESP. Tak tě potom moc nechápu
Hyundai Coupe 2.0 FX, 2005
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Od prvního faceliftu,u 2,0l prodávaných u nás vypadla ze základní výbavy elektronika, systém TCS,vyjížděcí držák nápojů před spolujezdcem....a stejně tak chybí i u dalšího faceliftu.Pokud máš 2,7V6 nebo nějakou dotaženinu z venku,tak tam něco mít můžeš.Na západě totiž oproti nejvybavenější a jediné verzi u nás prodávané,se prodávaly úplná holátka bez palub.poč.,s man.klimou,na malých kolech...až po plně vybavená auta jako verze u nás prodávaná. Při prvním faceliftu totiž snížili cenu třeba u 2,0l z 645000Kč na 560000Kč ale tomu také bohužel odpovídala ořezaná výbava .Já jsem kupoval jako nové auto a ty
Napiš si do podpisu typ auta a motor .Bez údajů o autě a alespoň přibližném bydlišti,se spousta věcí špatně řeší.
Napiš si do podpisu typ auta a motor .Bez údajů o autě a alespoň přibližném bydlišti,se spousta věcí špatně řeší.