Hyundai Accent 1.6 benzín

Moderátoři: Martun, Moderátoři

Odpovědět
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Re: Hyundai Accent 1.6 benzín

Příspěvek od Mexican »

ZdeněkSvoboda píše:
Vilda píše: Ale při závodech na dráze, taky 11 až 13 litrů :shock: ale stálo to za to !!!
Mrzí mě, že jsem nebyl....rád bych porovnal CRDi a CVVT.
i30káři už test dělali a 1,6 CRDi vyhrálo nad 1,6 CVVT o půl až 1 auto. :twisted: 8) (testovali vícekrát)
Tak musíme někdy otestovat accenty. :wink: =D> (než ho prodám) 8-[ :-$
muhehheehehehhehehehehhehehehehhe 8) ak tahali jachtu, tak urcite. Alebo spurtovali na taku trat, ze tu CVVT nestihli vytocit do tych pracovnych 27 000 otacok. To by chcelo nejake detaily? (aj ked v zasade je to putna)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Reklama

ZdeněkSvoboda

Příspěvek od ZdeněkSvoboda »

Mexican píše:
ZdeněkSvoboda píše:
Vilda píše: Ale při závodech na dráze, taky 11 až 13 litrů :shock: ale stálo to za to !!!
Mrzí mě, že jsem nebyl....rád bych porovnal CRDi a CVVT.
i30káři už test dělali a 1,6 CRDi vyhrálo nad 1,6 CVVT o půl až 1 auto. :twisted: 8) (testovali vícekrát)
Tak musíme někdy otestovat accenty. :wink: =D> (než ho prodám) 8-[ :-$
muhehheehehehhehehehehhehehehehhe 8) ak tahali jachtu, tak urcite. Alebo spurtovali na taku trat, ze tu CVVT nestihli vytocit do tych pracovnych 27 000 otacok. To by chcelo nejake detaily? (aj ked v zasade je to putna)
Nechci to tu Vildovi plevelit (Marťas to snad zařídí :wink: )

Tu je odkaz...skoro dole u té fotky.

https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... &start=750
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

pochopitelne. Ono ja som tak nejak argumentoval aj v legendarnom vlakne nafta vs benzin. Akceleracia z 0 na 100 je fakt zbytocne precenovana hodnota. Len ked to citam, tak si hovorim, ze ked som vtedy skusal tu 1,6 CVVT v i30 neslo to. fakt by to stalo za to to otestovat na dlhej drahe. BTW u nas v Turci (kusok od Martina taku drahhu mame, skusim ju zmerat a snad vyhecujeme nejakych sprinterov nech to otestuju :-)

BTW vildovi neplevelime "jeho" topic v Moje Auto. Toto je predsa vlakno na pokec. A 1.6 sa to tyka
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Vilda

Příspěvek od Vilda »

ZdeněkSvoboda píše: Tu je odkaz...skoro dole u té fotky.
Ale jo, tenhle příspěvek jsem četl ..... ale pamatuju se, že jsi psal o svém testu s 1.6kou a benzín vyhrál ...
vždycky bude záležet na tom, kdo ten benzín řídí a jak umí využít potencial benzinového motoru ...

Řídil jsem vaše CRDíčko 2 X a neměl jsem dojem, že by bylo živější než 1.6ka ... spíš naopak, ale může to být jen pocit.

Protože na srazu žádná nafta nebyla, tak jsem si dal závod aspoň s i30kou v 1.4ce, který Accent vcelku bez problémů vyhrál ....
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024

Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný

Yamaha Midnight Star 1300 De luxe

New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
cert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cert »

Jen na okraj, spotřeba na sraz a zpátky (domu s klimou) za bez fousu 6 litrů vypočítaná (palubák ukazoval 6,1). Spokojenost.
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Vilda

Příspěvek od Vilda »

Certe, já měl žízeň jako vo žních :lol: takže, jak jsem se dostal na dálnici, tak jsem neslezl pod 150 km¨v hodině :lol: proto snad počítat spotřebu ani nebudu :shock: ale počítadlo v praze, ukazovalo spotřebu 7.3 .... ale věřit mu moc nebudu :wink: radši !!!!

cert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cert »

Já jsem se držel do 100km/h podle GPS. Cestou domu nás málem 2x sestřelila dodávka. Jeden nás předjížděl v zatáčce kam neviděl (jel jsem 90 km/h tacho) - proti samozřejmě auta, brzdil jsem jak o život. Druhej osel to samý, akorát že ne v zatáčce, ale před horizontem.... :? O motorkářích ani nemluvím - jak kdyby dneska lidi nemysleli.
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Vilda

Příspěvek od Vilda »

My jsme s Martunem zase předjeli snad 1 000 kolečkářů :shock: to bylo jak o závodech a polovina jich jede suverénně prostředkem a klidně dva - tři vedle sebe ](*,)

Pod Kuňkou jel v proti směru dokonce blázen na kolečkových bruslích .... na normální silnici a v plným provozu :shock:
Jinak můj Garmin tentokrát pracoval dobře a dovedl mě spolehlivě, až na dálnici .... tam jsem té dámě v navigaci, už zavřel hubu a pustil si naplno moji oblíbenou černošskou muziku =D> a jak mi zpívá Barry White, tak jedu rychle ... hodně rychle :D

Gandalf

Příspěvek od Gandalf »

Vím, že jsem tu vetřelec, ale když už to probíráte, dole v Ústí jsem natankoval 36 litrů a pak tradá domů. Před domem jsem se koukl na spotřebu a bylo tam 5,2. Ale je pravda, že na okreskách jsem nejel víc jak 100-110 a v obci těsně pod 60. Nerad platím těm pánům v modrém, i když bych teď použil kreditku a měl 10% slevu :mrgreen:
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

V praci jezdim s CRDi (bez klimac) a pokazdy jsem v uzasu, jak skvele jede. Jestlik je i u 1.6 normalni, ze pri akceleraci skoro prokluzuji kola, pak jsou obe motorizace velmi vyderene :)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

kolesa preklzuju aj u 75 konovej fiesty. To ze to preklzuje by som hodnotil negativne - je to skor ako kombinacia nevhodneho obutie (sirka, dezen) a relativne lahkeho predku (co je v absolutej vacsine pochopitelne velka vyhoda). Co znamena, ze na tak silny motor by sa asi zisli sirsie pneu s inym vzoro. Podmienky "driftingu" to ale este zdaleka nesplna :-) a tak nejak mi vzdypripomenie slova mojeho spoluziaka co mal myslim 1,2 Punto " Ono to slabe nie je, ved to hrabe na krizovatke este na dvojku" Co cakat od osemnast rocneho mladocha, ze? :-)
Martun
Moderátor

Příspěvek od Martun »

Vilda píše:My jsme s Martunem zase předjeli snad 1 000 kolečkářů :shock: to bylo jak o závodech a polovina jich jede suverénně prostředkem a klidně dva - tři vedle sebe ](*,)

Pod Kuňkou jel v proti směru dokonce blázen na kolečkových bruslích .... na normální silnici a v plným provozu :shock:
Jinak můj Garmin tentokrát pracoval dobře a dovedl mě spolehlivě, až na dálnici .... tam jsem té dámě v navigaci, už zavřel hubu a pustil si naplno moji oblíbenou černošskou muziku =D> a jak mi zpívá Barry White, tak jedu rychle ... hodně rychle :D
Nojo, bylo hezky, tak vyjeli na kolech :lol:
Vildo, navi tě vedla přes Ráby? Přes ten pidi most na semaforech o průjezdu jen 2m? Taky tam tudy jezdím, je to zkratka, než se crcat přes celý Pardubice..
Jinak na spotřebu jsem ani nekoukal.. radši,... po té naší stíhací jízdě :mrgreen: :-#
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW

prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
Martun
Moderátor

Příspěvek od Martun »

Gandalf píše:Vím, že jsem tu vetřelec, ale když už to probíráte, dole v Ústí jsem natankoval 36 litrů a pak tradá domů. Před domem jsem se koukl na spotřebu a bylo tam 5,2. Ale je pravda, že na okreskách jsem nejel víc jak 100-110 a v obci těsně pod 60. Nerad platím těm pánům v modrém, i když bych teď použil kreditku a měl 10% slevu :mrgreen:
Jako vždy máš pochvalu, za ůžasnou spotřebu! =D>
a jako další pochvala je za platby případných pokut kreditkou kde máš slevu, to by byl gól! =D> :lol:

prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Vilda

Příspěvek od Vilda »

Martun píše:
Vildo, navi tě vedla přes Ráby? Přes ten pidi most na semaforech o průjezdu jen 2m? Taky tam tudy jezdím, je to zkratka, než se crcat přes celý Pardubice..
Jinak na spotřebu jsem ani nekoukal.. radši,... po té naší stíhací jízdě :mrgreen: :-#
No, jestli myslíš tu dřevěnou lávku ( most ) .... kde máš na každým konci dva cenťáky okolo zpětných zrcátek, tak to je on :shock:
.Spotřebu jsem počítal, až druhý den a světe div se, byla shodná s PP .... 7.3 na sto .... ale je pravda, že poslední dobou motor hodně proháním ( až k červenýmu políčku ), takže výkon i spotřeba je dobrá ...ale je to jen proto, že poslední dobou jezdím sám :D/ až si ke mě sedne babuš, tak mám po ptákách :cry:

Martun
Moderátor

Příspěvek od Martun »

Vilda
a to si vem, že se tam protahujou SUVéčka! a taky se vejde.. ale nachlup.. Alespoň vidíš, o co prostoru jsme ochuzeni, kdyby nebyly tak velký plácačky a věnovali ty centimetry raději kabině!.. #-o

a kolikrát jsem tam zažil umělce, kterej se ani s felcií neumí vejít na most, zašpuntuje to tam a nehne se ani kolo... to bych ho nejradši kolikrát schodil přes zábradlí.. jo a pod tím pidi mostem, jak říkáš, jezdí parník Arnošt! :-) To by bylo taky dobrý místo na sraz.. zaparkovat v Pardubkách a parníkem jet do Rábů.. to je pod Kuňkou, přímo u kotviště je restaurace... ale to až někdy příííšštěě. Ne za rok! :lol:

prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Odpovědět

Zpět na „New Accent - Pokec“