Já jsem se včera vydal na výlet, kousek od Prachatic a taky jsem pořidil nějaké fotky .... ale foťák mě začíná opouštět, tak mi vyšla jen jedna

... jel jsem sám, takže docela ostře .... a po dotankování jsem se nestačil divit

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Je to tak, jak píše Zdeněk .... nacpu tam ledva 40 litrů a ani o decků vícZdeněkSvoboda píše:asi s tím má vlastní zkušenost
Vilda píše:Je to tak, jak píše Zdeněk .... nacpu tam ledva 40 litrů a ani o decků vícZdeněkSvoboda píše:asi s tím má vlastní zkušenostbenzinové verze o proti CRDíčkům mají v nádrži čerpadlo, takže je obsah menší .... a třeba ty všechny benz. čerpadla nejsou stejný
Zoldo, máš přece jen mladší model, kde třeba čerpadlo už umístili někam jinam .... tohle mi ze začátku docela vadilo, protože i maličký Twingo mělo nádrž o 5 litrů větší než Accent .... ale zvykl jsem si na to. V čechách problém není, protože množství čerpaček je dostačující, ale po evropských výletech přece jen vozim malý kanystřík s deseti litry PH .... radši![]()
Taky poslední dobou začínám uvažovat o tom, že bych si nechal namontovat Propanuž se mi ceny pohon. hmot nějak přestávají líbit
a s dvěma nádržema by se můj akční radius přece jen zvýšil ....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |