fotky tu dám ale později , myslím že už ho každý viděl, pro djb.. už jsem psal Ice blu.. comfort 1,2/57kW , ale myslím že o to tu nejde spíš o to jaké vlastně ty auta jsou a co nám

Jak říkám jsem zatím spokojen,

Moderátoři: amaize, Moderátoři
takže kluci & děvčatavencca píše:Tak v mém případě bych řekl kolonka "mladí". Je pravda, že by mě takový průzkum také zajímal. Obecně si ale myslím, že věkové složení u majitelů tohoto modelu bude velmi různorodé, převažovat budou ale asi "spíše mladší". Přeci jen, lidé s rodinou mají větší požadavky na prostor, možná se mýlím...David C3 píše:zajímalo by mě kolik vám je let?? myslím nové majitele i20.. jestli mladí a nebo starší
David C3 píše:zajímalo by mě kolik vám je let?? myslím nové majitele i20.. jestli mladí a nebo starší
Hardcam píše:Ani jeden z vas na ten vek nevypada....este si obcas vytahnete anglicaky, ze jo?
Hardcam píše:Ty jednou budou mit nevycislitelnou hodnotu, tak si s nima hlavne nehraj:)
dj.brouk píše: To já měl zas střevní potíže před pár lety v den u soudu kvůli zvýšení alimentů.![]()
Tak to jsme zatím 2 r.65dj.brouk píše:David C3 píše:zajímalo by mě kolik vám je let?? myslím nové majitele i20.. jestli mladí a nebo starší
Takže můj věk-ročník 1965,a jsem taky mlád
Můj brácha je roč.65 a byl na vojně u PS v Chebu.jarik65 píše:Tak to jsme zatím 2 r.65dj.brouk píše:David C3 píše:zajímalo by mě kolik vám je let?? myslím nové majitele i20.. jestli mladí a nebo starší
Takže můj věk-ročník 1965,a jsem taky mládnebyl jsi na vojně na čáře
Lenka27 píše:Zdravím,
tak my jsem s manžou ročník 73(já), ročník 61(manža), ale autíčka schované nemáme![]()
Jinak jsme dneska byli dořešit všechny ty papíry, ale vypadá to, že autíčko bude až cca kolem 20,sice už se značkou, tak už nebudem mít běhání, ale těšila jsem se na něj dříve, ale to už vydržíme
Pro brouka - hele, nevím, jestli už tam nemáš autíčko - dneska tam totiž jedno nové dark grey stálo.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |