Borkova tip.soutěž č.2-Kolik autH.se zúčastní srazu v Mimoni
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
A já myslel, že budeš rád když přivezu sebe a maso na ten slavnej Hanzovo gril .Borek píše:Ne,ne-tentokrát navrhuji změnu. Že by jste něco přivezli vy mě,plantážníci Já myslel,že to s řízkama po srazu utichne a teď to vypadá,že z toho chcete udělat tradici. A řízkosraz každý měsíc.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
bla bla bla zase blabolíš nesmysli MatesMates píše:A já myslel, že budeš rád když přivezu sebe a maso na ten slavnej Hanzovo gril .Borek píše:Ne,ne-tentokrát navrhuji změnu. Že by jste něco přivezli vy mě,plantážníci Já myslel,že to s řízkama po srazu utichne a teď to vypadá,že z toho chcete udělat tradici. A řízkosraz každý měsíc.
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Když já řízek od tebe neměl a hned se to má změnit a něco mám přivést tobě???Nee.Chci řízek Abys viděl,jaký jsem charakter,tak naložím buřty,hm???Ty já umím udělat Celou 5-ti litrovou skleniciBorek píše:Ne,ne-tentokrát navrhuji změnu. Že by jste něco přivezli vy mě,plantážníci Já myslel,že to s řízkama po srazu utichne a teď to vypadá,že z toho chcete udělat tradici. A řízkosraz každý měsíc.
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
No richtig, ser fén! Šnicl a beer - to teda ber! Pokavád vemeš maminu sebou, musíš ji zpacifikovat tak, aby nevnímala šum svistu! A dyž se do toho Mates obuje a zaduje tak to stojí za to!. To můžou zoučastněný potvrdit..Kyrglik píše:4:Hanz
Ale vždyť kamarádství prochází žaludkem,ne??? A co sem tady tak čet,tak drahou polovičku nechám doma..Ještě bych se o ni musel starat a utek by mi nějakej řízek,nebo pivčo
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
No,víš....Já maminu ani nemám.Jak už se dřív dělala statistika-je mi 20...A drahá polovička je ještě o něco mladší Takže ještě mě tak moc neposlouchá. Ale musím si jí vycvičit k obrazu svému,dokud je mladá-proutek se má "ohýbat" mladýHanz píše:No richtig, ser fén! Šnicl a beer - to teda ber! Pokavád vemeš maminu sebou, musíš ji zpacifikovat tak, aby nevnímala šum svistu! A dyž se do toho Mates obuje a zaduje tak to stojí za to!. To můžou zoučastněný potvrdit..Kyrglik píše:4:Hanz
Ale vždyť kamarádství prochází žaludkem,ne??? A co sem tady tak čet,tak drahou polovičku nechám doma..Ještě bych se o ni musel starat a utek by mi nějakej řízek,nebo pivčo
Hyundai Coupé 2.0 16v
Kolik aut
Chlapi, zkouknul jsem foto od MartasZ a co nevidím, patnáct aut na fotce. Má někdo víc? Jinak bych byl poloviční vítěz asi já, " třicet nezávisle v čase, patnáct v jednom okamžiku na focení". Tak kdo má víc?
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.