Mimoňský setkání
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
já ci taky. Asi do toho pujdu po další vejplatě. Změřej mi tam při tom rovnou i výkon ???zaludnikrs píše:mackoj:vcera sem to resil s tim borcem a nastval me,ze ted nema vubec cas a ze by mu to trvalo tri dny a kdyz sem se ho zeptal za jak dlouho to udela tak ze za hodinu tak sem se jako zeptal proc tri dny tak rekl ze to tak proste ma no / resim stale resim,no vis jak je to nasup jak to jede a to je to blbejch 8-10 ps
coupe 2.0 16V 12/1998 lauf 109 dB
www.xsoundtuning.cz
www.xsoundtuning.cz
Jasný uděláme klubovou chipovačkuDráček píše:mackoj: a kde jsi si to nechal konkretne chipnout?
zaludnikrs, pokaymu: ze bysme se tam sesli v jeden den vsichni tri?
www.xsoundtuning.cz
www.xsoundtuning.cz
Tady je to to samý. A spotřeba dolů tak o půllitříkKyrglik píše:4: Pokaymu
Já chci taky chipa kolik to tak stojí??Já se ptal a řekli mi že výkon půjde nahoru tak o 10 procent a chtějí za to 10 000kč..Je to tak i u vás??
www.xsoundtuning.cz
www.xsoundtuning.cz
Mě taky říkal že i spotřeba půjde dolů..Uvidím jak na tom budu,ale asi si to necham udělat... Tak potom porovnáme lepší práci,hm??pokaymu píše:Tady je to to samý. A spotřeba dolů tak o půllitříkKyrglik píše:4: Pokaymu
Já chci taky chipa kolik to tak stojí??Já se ptal a řekli mi že výkon půjde nahoru tak o 10 procent a chtějí za to 10 000kč..Je to tak i u vás??
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Na spotřebu dolů moc nevěřím, řekl bych , že jak šlapeš tak žere, já jí moc nešetřim, ale spotřebu ještě nemám spočítanou
první výpočet byl 9,5 l /100 (staré svíčky + filtry , ještě vcelku kosa někde kousek pod nulou a ráno 6km tam a večer 6km domu)
koupil jsem ji v březnu a od té doby jsem jí dal, filtry, oleje, svíčky, rozvody a už je trochu tepleji, Mimoň byla moje první delší jízda. Kolem 15.5. budu dělat výpočet spotřeby tak dám vědět.
Kámoš na emisích mi říkal, že je nesmysl, aby mi šla spotřeba dolů protože je v nízkých otázkách bohatší směs (a tak mi to i naměřil) a proto se zvyšuje výkon, je pravda, že se dá jezdit na 2000 otáčkách , ale to mě fakt nebere.
Jinak tu optimalizaci podle všeho zmakal ABC tuning. - je to tim olepený
první výpočet byl 9,5 l /100 (staré svíčky + filtry , ještě vcelku kosa někde kousek pod nulou a ráno 6km tam a večer 6km domu)
koupil jsem ji v březnu a od té doby jsem jí dal, filtry, oleje, svíčky, rozvody a už je trochu tepleji, Mimoň byla moje první delší jízda. Kolem 15.5. budu dělat výpočet spotřeby tak dám vědět.
Kámoš na emisích mi říkal, že je nesmysl, aby mi šla spotřeba dolů protože je v nízkých otázkách bohatší směs (a tak mi to i naměřil) a proto se zvyšuje výkon, je pravda, že se dá jezdit na 2000 otáčkách , ale to mě fakt nebere.
Jinak tu optimalizaci podle všeho zmakal ABC tuning. - je to tim olepený
No já do toho pujdu tak za měsíc nejdřívKyrglik píše:Mě taky říkal že i spotřeba půjde dolů..Uvidím jak na tom budu,ale asi si to necham udělat... Tak potom porovnáme lepší práci,hm??pokaymu píše:Tady je to to samý. A spotřeba dolů tak o půllitříkKyrglik píše:4: Pokaymu
www.xsoundtuning.cz
www.xsoundtuning.cz
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
pokaymu a dracek a dalsi :ja to mam proste poreseny tak ze vezmu software z ridici jednotky jedne lantry a nahraju do druhe lantry,ale bohuzel je ten software jen na 1,6 takze vam dvoum to bude na prd ale mohli ste se domluvit,nachipovat jedno auto a z toho druhyho bych pak domluvil prehrati softwaru rozumite me ne? a jinak valcovou brzdu mam domluvenou da se rici za dobry slovo takze taky pohoda
Jiřa
problém je v tom že mám coupe 2.0zaludnikrs píše:pokaymu a dracek a dalsi :ja to mam proste poreseny tak ze vezmu software z ridici jednotky jedne lantry a nahraju do druhe lantry,ale bohuzel je ten software jen na 1,6 takze vam dvoum to bude na prd ale mohli ste se domluvit,nachipovat jedno auto a z toho druhyho bych pak domluvil prehrati softwaru rozumite me ne? a jinak valcovou brzdu mam domluvenou da se rici za dobry slovo takze taky pohoda
www.xsoundtuning.cz
www.xsoundtuning.cz
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele: