jde nastavit hlasitost všech varovných hlášek, případně je úplně vypnoutHonza K píše:Ahoj mam ji v IX 55 tce a je super. Řeším jen jeden problém. Nevím jak vypnout hlášku "signál GPS ztracen". Je to fakt voprus když rodina v autě spí a já vjedu do tunelu, jsou všichni hned vzhůru. Jinak je fakt dobrá.karlmarx píše:Prodejce mi nabídl tuto navigaci: CLARION NX 501
Popis tady: http://www.rapid-autohifi.com/store/goo ... primo.html
Nemáte ji už náhodou někdo v autě?
Jaká je spokojenost?
Navigace v ix35
Moderátor: Moderátoři
- kubad
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Navigace v ix35
:hyu: IX55 3,0 V6 Premium +/- 10,5ltr/100km, 64tkm na tachometru 06/2010
New Yaris 1.33 Style Dual VVT-i Multidrive S mé drahé polovičky 01/2012
New Yaris 1.33 Style Dual VVT-i Multidrive S mé drahé polovičky 01/2012
- Reklama
Dík ale to už jsem dávno udělal. ztráta signálu GPS je tam pořád.kubad píše:Honza K píše:karlmarx píše:Prodejce mi nabídl tuto navigaci: CLARION NX 501
jde nastavit hlasitost všech varovných hlášek, případně je úplně vypnout
TERRACAN 2.9 MT
SF 2.2.CRDI AT ELEGANCE
IX 55 Premium
SF 2.2.CRDI AT ELEGANCE
IX 55 Premium
Com cerstva majitelka ix35, mam aj vstavanu navigaciu, ale bohuzial stale tam nie je cestina ani slovencina a ani ziadny manual Ma niekto uz original vstavanu navigaciu v cestine alebo slovencine alebo sa stale taka nedodava ? A vie mi niekto poskytnut manual v jednom z tychto jazykov ?
A ako vam funguje BT ? Ja ked s niekym telefonujem, tak ja pocujem pekne, ale mna pocuju prerusovane, chrci to a nie je mi rozumiet Mate niekto podobnu skusenost, pripadne viete niekto poradit co s tym ? Je to vec nejakeho nastavenia alebo je to vadne ? Mam iPhone 3.
A posledna otazocka, ked som prvy krat parovala telefon s BT, tak sa mi krasne sparoval a natiahol si telefonny zoznam, ale ked mi niekto vola, tak neviem kto, lebo mena mi neukazuje Vie mi niekto poradit co s tym ?
A ako vam funguje BT ? Ja ked s niekym telefonujem, tak ja pocujem pekne, ale mna pocuju prerusovane, chrci to a nie je mi rozumiet Mate niekto podobnu skusenost, pripadne viete niekto poradit co s tym ? Je to vec nejakeho nastavenia alebo je to vadne ? Mam iPhone 3.
A posledna otazocka, ked som prvy krat parovala telefon s BT, tak sa mi krasne sparoval a natiahol si telefonny zoznam, ale ked mi niekto vola, tak neviem kto, lebo mena mi neukazuje Vie mi niekto poradit co s tym ?
Zdar,
nechcem sirit poplasne spravy, ale u predajcu mi bolo povedane za sa "vraj" pracuje na slovenskom, alebo na ceskom jazyku. Kolko z toho bude pravda, asi vie ten nad nami.
nechcem sirit poplasne spravy, ale u predajcu mi bolo povedane za sa "vraj" pracuje na slovenskom, alebo na ceskom jazyku. Kolko z toho bude pravda, asi vie ten nad nami.
ix35 Premium 184PS
8,5 l/100km
8,5 l/100km
Kukni ja mam tiez taky problem https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=55&t=21632
A uz si skusal ten upgrade ? Ja s tym nemam ziadnu skusenost a bojim sa, aby som to nejako uplne nezblbla
Ano samozrejme ze ano mal som verziu 4.5 a prepalil som na 4.5.7.2Q1v2 dufam ze bude co najskor novsia verzia a uz aj so slovencinou alebo cestinouBeaK píše:A uz si skusal ten upgrade ? Ja s tym nemam ziadnu skusenost a bojim sa, aby som to nejako uplne nezblbla
Ahoj mam ten isty problem , vies uz nieco nove alebo uz si to vyriesil ??BeaK píše:Com cerstva majitelka ix35, mam aj vstavanu navigaciu, ale bohuzial stale tam nie je cestina ani slovencina a ani ziadny manual Ma niekto uz original vstavanu navigaciu v cestine alebo slovencine alebo sa stale taka nedodava ? A vie mi niekto poskytnut manual v jednom z tychto jazykov ?
Snažil som sa to niekde nájsť v tejto diskusii, ale sa mi to nepodarilo. Preto sa pýtam. Je možné nejakým spôsobom natiahnuť do navigácie vlastné POI, Route a podobne? Vytvoriť si ich v pohode doma pri počítači, dať na USB, a natiahnuť do GPS-ka v aute, alebo musím sedieť v naštartovanom aute a klikať?
Ide to?
Ide to?
mna by zaujimalo, kde stiahnut nejaky aktualizacny subor, na tej ich officialne stranke nic nie je...alebo robim niekde chybu?
Dnes mi odislo dotykove ovladanie na navigacii. Vsetky mechanicke tlacitka po stranach isli, ale dotykove ovladanie nic. Nepomohlo ani vypnutie motora a nastartovanie. Uz som bol zufaly, ze pojdem do servisu. Nakoniec pomohlo vypnutie a zapnutie displaya (nie radia/navi, len displaya). Tak len keby niekto mal rovnaky problem, aby vedel, co s tym.
Tucson 1,6 T-GDi 4x4 PREMIUM,7DCT,white,10/2015
ex: ix35 1,7 CRDi STYLE,SMK,NAV,PNM
ex: ix35 1,7 CRDi STYLE,SMK,NAV,PNM
Navigacia je v anglictine upne prehladna a jednoducha, len to chce trochu si zvyknut (zazil som v slovencine a horsie ovladanie). Co ma trapi je ze cez USB kluc som skusal spustit filmy aj pri zatiahnutej rucnej brzde a neslo to. V navode som sa docital ze filmy sa daju pozerat na navigacii len cez iPod a vystup aux. Ma s tým niekto skusenost ako spustit film?
In Tucson Premium 2.0 CRDi VGT
In I 20 CHIC1.2 B
Off totalka Ix35 Premium a Sonata 2006 Premium
Off Renault Megane Scénic a VW Passat
In BMW 318 D Touring
In I 20 CHIC1.2 B
In BMW 318 D Touring
vždyť ti to tam píšou...ipod,AUX.
Prostě žádný "vrazím tam flashku a tradá" se nekoná.
Prostě žádný "vrazím tam flashku a tradá" se nekoná.
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
viem citat len chem vediet ci niekto ma stym skusenost cez ipod pustat filmy ide mi o to ci mam zainvestovat do iPodu alebo sa na to vykaslat ak to nefunguje optimalne ale to v navode nepisu tak hladam niekoho kto ma stym skusenost citat som nezabudol
In Tucson Premium 2.0 CRDi VGT
In I 20 CHIC1.2 B
In BMW 318 D Touring
In I 20 CHIC1.2 B
In BMW 318 D Touring
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
aktuální status Hyundai CZ:
Majitelům vozů Hyundai s originální navigací nabízí Hyundai zdarma českou verzi!! Navštivte jakéhokoli autorizovaného prodejce a nechte si do své stávající navigace nahrát češtinu.
Majitelům vozů Hyundai s originální navigací nabízí Hyundai zdarma českou verzi!! Navštivte jakéhokoli autorizovaného prodejce a nechte si do své stávající navigace nahrát češtinu.
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out