ix35 - Závady, poruchy, problémy

Co se jinam nevešlo - výfuk, kola, údržba, akumulátor, příslušenství, manuály/schémata atd.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
koko
**

Re: ix35 - Závady, poruchy, problémy

Příspěvek od koko »

Když pojedeš kolem servisu :hyu: , tak se zastav. Může být tam být něco povoleného. Určitě tím nic nezkazíš.
Technici vědí kam kouknout.
Přeji ti, ať je v šechno v pohodě.
ix35 1,6 GDI
i20
Lantra
Reklama

nizzmo
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nizzmo »

Tak uz idem aj ja s prvou reklamaciou za dealerom. Buchaju mi obe napravy a pravdepodobne na vsetkych styroch kolesach. Cize predpokladam, ze to budu tycky stabilizatorov. A to mam zatial len 21000 km.
Hyundai Santa Fe 4WD CRDi Premium .... Phantom Black
Hyundai ix35 2.0i Style 4x4 .... biely - predaný
Renault Megane 1,6 2013 .... Ženiné auto :)
Suzuki Jimny 1,3 VVT 1999 .... totalka v 2009
Nissan 200sx s14a (Silvia) .... (280HP) predane
jiří1
*

Příspěvek od jiří1 »

:P Tak už mám najeto 1 370Km ? Mé zjištěné závady ROLETKA KUFRU vrzala ,to byla docela deprese pro holky, vyndal jsem jí a opřel o stěnu a asi 30 krát jsem jí rychle zmáčk a už si nevrzne? :^o další věc KDYŽ RÁNO NASTARTUJI TAK MI CELKOVOU SPOTŘEBU SE 7,8,L VYLETÍ NA 12,L A POTOM NAJEZDÍM TŘEBA 30KM NEŽ TO ZASE KLESNE NA TĚCH 8,L :-k A KDYŽ JSEM SE PTAL TAM KDE JSEM TO KOUPIL TAK MI ŘEKLI ŽE TO TAK JE, TAK NEVÍM, BRÁCHA MÁ FORD C MAX A TOMU PRŮMĚR ZŮSTÁVÁ STEJNÝ, PORADTE? [-o< Jinak zatím nic jiného, velká spokojenost,pěkné svezení :D/

:hyu: IX 35 1,6 Confort---sirius silver
koko
**

Příspěvek od koko »

Mám pocit, že prům.spotřeba se mi ukazuje stejná. Ráno se na to zaměřím :shock: a dám vědět.
ix35 1,6 GDI
i20
Lantra
azibrov
**

Příspěvek od azibrov »

Kdyz mam cerstve natankovano, tak spotreba mi take hned po startu roste. Cim vic mam najeto, tim mensi vliv na prum. spotrebu ma ranni start. asi tak... Mam ale dotaz k majitelum 1.6: nenili slyset neco jako nepravidelne chrochtani od motoru? Pozoruju to delsi dobu ale neni to nic hrozneho a je to dost nepravidelne. Na servis jsem jeste nejezdil... Az bude jeste neco navic :-k ...
renault megane grandtour limited, 1,6 16V 81kW
ix35 1.6GDi prodano
FISHkaa
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FISHkaa »

jiří1 píše: :P Tak už mám najeto 1 370Km ? Mé zjištěné závady ROLETKA KUFRU vrzala ,to byla docela deprese pro holky, vyndal jsem jí a opřel o stěnu a asi 30 krát jsem jí rychle zmáčk a už si nevrzne? :^o další věc KDYŽ RÁNO NASTARTUJI TAK MI CELKOVOU SPOTŘEBU SE 7,8,L VYLETÍ NA 12,L A POTOM NAJEZDÍM TŘEBA 30KM NEŽ TO ZASE KLESNE NA TĚCH 8,L :-k A KDYŽ JSEM SE PTAL TAM KDE JSEM TO KOUPIL TAK MI ŘEKLI ŽE TO TAK JE, TAK NEVÍM, BRÁCHA MÁ FORD C MAX A TOMU PRŮMĚR ZŮSTÁVÁ STEJNÝ, PORADTE? [-o< Jinak zatím nic jiného, velká spokojenost,pěkné svezení :D/

vítej do klubu majitelů PP s automatickým a náhodným resetem průměrné spotřeby 8-[
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Véna
**

Příspěvek od Véna »

FISHkaa píše:
jiří1 píše: :P Tak už mám najeto 1 370Km ? Mé zjištěné závady ROLETKA KUFRU vrzala ,to byla docela deprese pro holky, vyndal jsem jí a opřel o stěnu a asi 30 krát jsem jí rychle zmáčk a už si nevrzne? :^o další věc KDYŽ RÁNO NASTARTUJI TAK MI CELKOVOU SPOTŘEBU SE 7,8,L VYLETÍ NA 12,L A POTOM NAJEZDÍM TŘEBA 30KM NEŽ TO ZASE KLESNE NA TĚCH 8,L :-k A KDYŽ JSEM SE PTAL TAM KDE JSEM TO KOUPIL TAK MI ŘEKLI ŽE TO TAK JE, TAK NEVÍM, BRÁCHA MÁ FORD C MAX A TOMU PRŮMĚR ZŮSTÁVÁ STEJNÝ, PORADTE? [-o< Jinak zatím nic jiného, velká spokojenost,pěkné svezení :D/

vítej do klubu majitelů PP s automatickým a náhodným resetem průměrné spotřeby 8-[
Spíš bych se zeptal, komu to nedělá?
Už opravdu iX 35 2,0D HP 135 kw Style
Suzuki Intruder C 1800 LC (motorka)
Volvo S 70 TDI, S 60 D5
Ford Mondeo CRDI
Citroen Xantia 1,9 TDI a 2,0 HDI
Daewoo Espero,Nexia
a spousta favoritů a jiných škodovek počínaje Š 110 L
FISHkaa
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FISHkaa »

to netuším, ale v servise se na mě posledně tvářili jakože o tomhle problému vůbec neví ](*,) Ale nebyl sem ještě ve svém matežském :hyu: servise...
Člen Hyundaiclub.cz
nizzmo
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nizzmo »

Véna píše:
FISHkaa píše:

Spíš bych se zeptal, komu to nedělá?
Mne to nerobi. :D
Hyundai Santa Fe 4WD CRDi Premium .... Phantom Black
Hyundai ix35 2.0i Style 4x4 .... biely - predaný
Renault Megane 1,6 2013 .... Ženiné auto :)
Suzuki Jimny 1,3 VVT 1999 .... totalka v 2009
Nissan 200sx s14a (Silvia) .... (280HP) predane
jiří1
*

Příspěvek od jiří1 »

A co přední sedadlo u řidiče, :-k také vám pořád pomalu padá dolů,tak to už vyrazím za prodejcem do :hyu: v Pardubicích.
:hyu: ix1,6
3f59bba42fce1ffbc82bf5e93e141d95.jpg
3f59bba42fce1ffbc82bf5e93e141d95.jpg (36.44 KiB) Zobrazeno 2289 x
koko
**

Příspěvek od koko »

Po výjezdu mi stoupne spotřeba, ale záleží jak se rozjedu. Když šlapu na plyn s citem a s úsměvem na tváři :D , tak poskočí pr.spotřeba o 0,2-0,5l/100, ale když "hodím cihlu na pedál" a pořádně prohrábnu :evil: , tak spotř. je o 1 a více litrů vyšší. Ráno jedu jenom 5km a tak spotřeba moc neklesá.
Přepnul jsem si na okamžitou spotřebu, a výpočtu prům.spotřeby se nedivím :-k . Proto se koukám před sebe na díry a jedu podle citu, k pumpě stejně budu muset zabočit.
ix35 1,6 GDI
i20
Lantra
FISHkaa
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FISHkaa »

já už na spotřebu prdím, protože když nelechtám plyn tak to krásně frčí po jehličí a ten zvouček po vytočení motoru nad 4tis ot/min je kráásnej :mrgreen:
žijeme jenom jednou :wink:
Člen Hyundaiclub.cz
koko
**

Příspěvek od koko »

Jo souhlas, za 3,4,(pěkně do otáček) tak to je start a pak už jenom za 6
Měl jsem vysledovaný spotřeby u služebních vozidel(nalítal jsem ročně 45-50tis.Km)
Octavie 1,6 75kW ..............7-8l/100 BA
Octavie 1,9 TDI 77kW 4x4 ...6,5-7,5 l
Tak to taky neřeším :D
ix35 1,6 GDI
i20
Lantra
zmuro
*

Příspěvek od zmuro »

Poprosim majitelov slabsieho 100kW dieslu o info s nasledujucim problemom: mame najazdenych cca 11.000km, a stale zufalo cakame, ze sa spotreba trochu upravi - vsetci vravia ze zabeh moze trvat aj 30-40.000km. Ale nech mi nikto nehovori, ze spotreba tohto motoru v zime v meste 10 az 13 litrov je normalna. A to si dovolim tvrdit ze mam nohu velmi lahku. Ja chapem ze auto je tazke, a stvorkolka si tiez cosi vypyta, ale takmer dvojnasobok normovanej spotreby je uz trochu moc. U benzinu by som povedal ok, ale pri nafte musi byt niekde zrada. A dostavam sa k jadru problemu - nemozem si pomoct, ale podla mna tam v nasom aute musia byt nejake zle mapy plnenia, alebo nejaky nudzovy rezim, alebo cosi, lebo aj pri konstatnej rychlosti 90km/h je aktualna spotreba okolo 10 litrov. Stale mam pocit ako keby tam slo uplne zbytocne vela paliva, aj ked to motor prave vobec nepotrebuje-dojazdy zotrvacnostou s lahkym plynom a pod. Mimo mesta som sa pri velmi lahkej nohe v lete a neobsadenom aute vedel dostat horko tazko na 7 litrov. Podotykam ze papierova kombinovana spotreba je 5,7. Dost som si precital aj o tom FAP kurvitku, a neviem ci to je jedna z pricin takej vysokej spotreby, ak jazdime vacsinou v meste, kratsie vzdialenosti, ale uz najmenej dvakrat som sa stretol s takym javom, ktory si neviem inak ako nejakou chybou motora vysvetlit a sice: po polovicnom zahriati motora teraz v zime zacali volnobezne otacky motora pravidelne kolisat cca od 600 do 800, az mal motor tendencie pri tych najnizsich akoby zdochnut. Mam o tom natocene aj video v mobile. Stretli ste sa s tym niekto? Je to to vypalovanie filtra?? Alebo s tym zajst rovno do servisu na diagnostiku? A este jedna zahada na zaver, ktora s tym moze nejako suvisiet: stratila sa mi postupne cela chladiaca kvapalina z vyrovnavacej nadrzky. Kontrolka nesvieti zatial ziadna, ani teplota nestupa mimo normal, ale evidentne niekde unikla, alebo ju spieklo v motore cez nejaku netesnost. Je to nejak reklamovatelne?? Zatial som nic nedolieval. Prosim poradte, aj predajcovia, ci ste sa s niecim podobnym uz nestretli, a ako to riesit. Je takyto unik chlad.zmesi pri novom aute v poriadku? Olej by som pochopil, ale toto?
Hyundai ix35 Style 4x4 2.0 CRDi 100 kW; manuál v bielej farbe s navi
FISHkaa
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FISHkaa »

nemám naftu ale: FAP by se mělo vypalovat jednou za čas (raději si to nech projet v servisu na diagnostice)

Rozhodně si proměř tlak vzduchu v pneu = spolehl sem se na čidla a když narostla záhadně spotřeba, tak sem zjistil, že bylo ufouknuto.

Pokud to nepomůže, tak bych šupal do servisu, protože máš vyšší spotřebu jak moje 2.0i ve městě! :shock:
Člen Hyundaiclub.cz
Odpovědět

Zpět na „ix35 Ostatní“