Po měsíci matlaly. Pak měli v akci v Tescu ty jejich aerotwiny ze 175/ks na 75/ks, tak jsem je vzal a stírají úplně luxusně

Nic se nematlá, žádná vynechaná čárka

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Nojo Zdendo, když teď s Ácou nejezdíš, do práce pěškobus, tak okna máš čisté a stěrače vydrží dlouhoZdeněkSvoboda píše: Nic se nematlá, žádná vynechaná čárkaZatím dobrý...počkám opět na akci a koupím je znovu
zolda píše: ... lepší než technický benzín je slivovičkaA pak si jednu nedej ...
Poradil mi to známej co lepí fólie. Stojí tě to nula nula prd a komu jsem to poradil zas já, tak už všichni říkali že se na nějaký leštidla a čistidla můžou vyprdnout..tombas píše: .. ale důkladně je vyčistit zevnitř je skoro nadlidský úkol...
Tak já to zkusím, ale můži Ti říct, že do dnešního dne se mi nepodařilo pořádně vyleštit - vyčistit zadní sklo, jsou tam po zamlžení stále vidět čtyři přísavky, jak nasazovali okno Turečtí soudruzi ...Martun píše:Čoveče, to je za 5 min hotový a neřešíš čmouhy. Tentokrát jsem udělal i zadní a boční. Vůbec bych neřekl že jsou tak špinavý, páč normálně to vidět není, ale zato ten rozdíl, když jsem skusmo vyčistil jen půlku zadního okna..!![]()
Takže já to ničím jiným nešmrdlám, tak ti neporadím jestli už pak stačí jen to tvoje cídidlo aniž by se ti to matlalo![]()
Dobrá rada nad zlato. Na to není žádná odpověďEspero píše:A co to vičistit kladivem, pak už tam přísavky vidět nebudou a čerstvý vzduch také není k zahození. Jednou jsem jel s embéčkem bez zadního okna, v prosinci 79 tak asi 150 km daleko a bylo to docela zajímavé.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |