takze me si na seznam zapis, na tohle jsem cekal celej zivot

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Uvazuju, ze bych se taky pridal, svetla vypadaji luxusneDeegr píše:Ty světla jsou prostě nádhera. A nevíte někdo, na kolik by vyšly ty moduly pro zamikání a na ty okna? A nevíte, jak by to bylo se zárukou, třeba jen ty světla, nebo ty moduly? Musel bych si i ty světla nechat nainstalovat v servisu? Chlapci a děvčata, mohli by jsme se dohodnout a udělat nějakou hromadnou objednávku, co vy na to? Já ty světla prostě chci! Těch i30 tady za chvilku bude až moc, tak by bylo dobré se trošku odlišovat a tohle pozvedne auto o level výše, žádný hnusný čirý optiky, ale opravdu vkusná světla. Tak kdo by do toho šel se mnou?
To je dano i tim, ze velmi malo aut ma dve zpateckova svetla, v tomhle ohledu Korejci vzdycky uvazovali racionalne - dve zpateckove a obvykle i dve mlhovky (vyjimkou byly modely Getz a Atos, mely jen jednu)Limitz píše:myslím že ty bílé diody nic nezkazí, protože ty žárovky ve zpátečkách prostor za autem nijak výrazně neosvětlí..... což je problém hodně aut se kterými sem měl tu čest jezdit...... kupodivu nejlíp na tom v tomhle ohledu byla moje Lantra, která dozadu svítila snad líp než dopředu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |