pozrite si co mne urobil autorizovanymilda h píše:do filtru vleze +- půl litru oleje - to ANO, jde o to, že by vůbec byli schopni jako auturizák tohle udělat.
Ale dneska je možné všechno
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=159&t=29926
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
pozrite si co mne urobil autorizovanymilda h píše:do filtru vleze +- půl litru oleje - to ANO, jde o to, že by vůbec byli schopni jako auturizák tohle udělat.
Ale dneska je možné všechno
Dnes som opäť kontroloval hladinu oleja. Je OK a olej bol pekný, čistý. Myslím, že keby nevymenili filter, olej by bol zaprasený. Najazdil som od včerajšej výmeny cca do 50 km, tak by sa to asi prejavilo. Či?Axel.Foley píše:Filtr ze skladu určitě vydán byl, jinak by ho do fakturace nedostali. Mohl zůstat někomu "v kapse". Klidně přijímacímu technikovi. Nebo mechanikovi.
Tak už potom fakt neviem, ako je možné, že tam naliali len 3 litre, hladina je v poriadku a olej je pekný, čistý. Sú to pre mňa Akty X.Skyline píše:Tak do olejoveho filtru I30se 0,5l oleje nevleze ani nahodou. Olejovy filtr je tak maly, ze bych veril max. 0,2-0,25l. Takze na barve se to projevit nemusi.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |