tak jsem dneska sehnal tyto kola viz. priloha.. jsou fungl novy a budu je mit vcetne typovyho listu a TUV pro zapis do TP. a jsou tmps kompatibilni kus za 1500 vcetne DPH btw. nechce nekdo original plechace? fungl novy.. najeto 7 km? piste pripadne SZ proberem cenu
tak uz nemusis koukal jsem k tobe do profilu no ja budu mit jenom 15". Nechtelo se mi za gumy davat o dalsi skoro 3500 kc navic za vetsi rozmer. a hlavne jsem puvodne planoval ze to obuju na plechace takze jsem koupil 15" gumy. Ale ty plechy se mi proste nelibej takze jsem nakonec koupil alu uvidime casem. Stejne uz jsem letos k autu zahucel celkem skoro 30 tis. za letni a zimni sadu.. jelikoz mame jeste druhy auto kde probehli nejaky nuceny opravy tak uz hyundajda letos nic nedostane mozna nejakej šampónek
15 stacej v zime si na paradu az tak uplne nehraju.. na leto mam 16" v zime 15 staci. Akorat jsem nechtel poklice proto jsem nakonec koupil alu i na zimu. treba v nejaky dalsi sezone na 16 i na zimu dojde uvidime
tak vcera pokoren dalsi km milnik a dnes konecne prezuto na zimni kola.. mam tmps od valoru a nic jsem parovat nemusel. kola se dali na auto, kontrolka nesviti tak predpokladam ze vse funguje
no jo porad neni peniz neni laska furt je to lepsi nez plechace.. a mam ted dalsi investice v byte predelavame 3 mistnosti +nejaky vestavny skrine a skrinky no a tam ty penize hucej jak do macochy.. je jich tam kopice a nikde nejsou videt
vodopadek,moje řeč.Na zimu nedělám žádného frajera a mám taky,jak tady někteří "machři "říkají "balony".Mám 195/65-15.A je mi jadno,jestli to někomu líbí,nebo ne.Je to moje auto,moje zdraví .A jestli někdo chce dělat frajera na zimním obutí 225/45 -17,tak ať si ho dělá.Až si na tom někde rozbije hubu,bude rád,po rekonvalescenci za "balony".
Hyundai Elantra,1,6 Comfort-prodáno
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018