Ty mas barakChasnik píše:Kucí, já nemám chalupu ani prachy...
Jen pro pripomenuti, to ze mam hlínu za to muze Vorlajz!!
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ty mas barakChasnik píše:Kucí, já nemám chalupu ani prachy...
To určitěMirus30 píše:Ty mas barakChasnik píše:Kucí, já nemám chalupu ani prachy...
Jen pro pripomenuti, to ze mam hlínu za to muze Vorlajz!!
Moje nejmenší spotřeba na nádrž byla 4,87. Na jednotlivé trase jsem se nejníž dostal na 4,3 (ve čtyřech lidech a s plným kufrem k tomu). Na pravidelné trase z Kopřivnice, když na dálnici si držím tempomatových 115, nemám problém dojít domů za 4,9 - 5,2. Samozřejmě, nesmí dojít k vypalování DPF, to jsem pak o litr výš.Chasnik píše:Koukal jsem do toho ceníku a jejich spotřeba pro 1.7 CRDI (4,7) je fakt úsměvná. Obecně se mi zdají ty laboratorní údaje o spotřebě v naftě víc přestřelené směrem dolů než u benzínu. Osobně jsem s GDI jezdil v reálu za papírovou spotřebu, u dieselu podle mě nemám nárok (4,0, to si fakt nedovedu představit).
Já o něm začal uvažovat pro ženu jako náhradu za Karamelku tento týden . Uvidíme jestli GDi zůstane v nabídce po faceliftu a samozřejmě jaká bude finanční konstelace .Mirus30 píše:Ale naopak! Ja ti kazit radost nechci, stouram do toho jen proto ze o nem na pristi rok uvazuju, tak sleduju co se da a neda, vubec to neni nic proti tobe
Když mám čas, proč ne. Ne vždy mám chuť jezdit rychle.vorlajz píše:Jožo, ty jezdíš na dálnici max. 115 km/h?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |