Rosení předních LED světlometů
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Rosení předních LED světlometů
Ahoj. Dával někdo z vás nakonec na světla ty krycí folie? Díky
- Reklama
Ahoj, zkusím to tu trochu oživit
Jak jste to řešili, dá se s tím uspět na reklamaci? Auto je 07/2021
Nebo to má nějaké jiné řešení? dík
Jak jste to řešili, dá se s tím uspět na reklamaci? Auto je 07/2021
Nebo to má nějaké jiné řešení? dík
- Přílohy
-
- 17022008677501.jpg (47.94 KiB) Zobrazeno 639 x
-
- 17022008252611.jpg (47.19 KiB) Zobrazeno 639 x
Jednoznačně reklamovat.
KIA XCeed 1,5T-GDi 118kW 7°DCT - GT line
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 59700 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 59700 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Prosim ta kde sa tam do led svetla da napchat ten pohlcovac vlkosti? Kukam tam ako puk a nevidim ziaden dekel nicrychlyzadok píše: ↑11 bře 2020, 10:06 Tak parada, drzim palce nech to je OK ja som dostal zo servisu vydjadrenie, ze sa oficialne nedaju objednat ziadne diely na svetla, takze len vymena odrosovacov nie je mozna.. Nemam tomu servisu preco neverit. S ich pracou som spokojny, rovnako s pristupom. Drzim sa povodneho planu, kedy dostanem do svetiel pohlcovace vlhkosti na test.
Mozno len tip, ak by som dostal nove svetla, nevahal by som a rovno by som ich dal potiahnut do folie... Drvivu vacsinu jazdim dialnice a tie svetla su dotukane pri 21000 km jak keby mali raz tolko minimalne. Nadavam si, ze som to nedal urobit od novoty, no nevedel som...
Kde na svetle sa nachadzaju? Dakujemhelou píše: ↑21 říj 2019, 17:44Odmlzovace vymenia a bude ok....PavlikS píše: ↑21 říj 2019, 13:54 Zdravím. Tak v pátek jsem byl v Autoczech Opava taky reklamovat zamlžení pravého předního světla. Sice měli řeči, že zrovna teď to není zamlžené a že to nemůžou vyfotit, ale dodal jsem jim vlastní fotky. Verdikt zněl, že sundali nárazník a světlo je v pořádku, ale že to teda pošlou s mými fotkami do Prahy na zhodnocení, protože prý to světlo stojí 35000,- a co je nad 20000,-, tak to musí schválit Praha. Tak jsem zvědav jak to dopadne.
martinesd píše: ↑05 bře 2024, 18:51Prosim ta kde sa tam do led svetla da napchat ten pohlcovac vlkosti? Kukam tam ako puk a nevidim ziaden dekel nic rocnik 2018rychlyzadok píše: ↑11 bře 2020, 10:06 Tak parada, drzim palce nech to je OK ja som dostal zo servisu vydjadrenie, ze sa oficialne nedaju objednat ziadne diely na svetla, takze len vymena odrosovacov nie je mozna.. Nemam tomu servisu preco neverit. S ich pracou som spokojny, rovnako s pristupom. Drzim sa povodneho planu, kedy dostanem do svetiel pohlcovace vlhkosti na test.
Mozno len tip, ak by som dostal nove svetla, nevahal by som a rovno by som ich dal potiahnut do folie... Drvivu vacsinu jazdim dialnice a tie svetla su dotukane pri 21000 km jak keby mali raz tolko minimalne. Nadavam si, ze som to nedal urobit od novoty, no nevedel som...
Uprimne povedane neviem, nezistoval som od technika, ale odvtedy nemam problem a to fakt viem co pisem...martinesd píše: ↑05 bře 2024, 19:07Kde na svetle sa nachadzaju? Dakujemhelou píše: ↑21 říj 2019, 17:44Odmlzovace vymenia a bude ok....PavlikS píše: ↑21 říj 2019, 13:54 Zdravím. Tak v pátek jsem byl v Autoczech Opava taky reklamovat zamlžení pravého předního světla. Sice měli řeči, že zrovna teď to není zamlžené a že to nemůžou vyfotit, ale dodal jsem jim vlastní fotky. Verdikt zněl, že sundali nárazník a světlo je v pořádku, ale že to teda pošlou s mými fotkami do Prahy na zhodnocení, protože prý to světlo stojí 35000,- a co je nad 20000,-, tak to musí schválit Praha. Tak jsem zvědav jak to dopadne.
I30 kombi, 1.4TGDI, Style, 7 - DCT, RLED, Safety pack plus, 103 kW.
Citroen Xsara 1.4 i, 55 kW.
Citroen Xsara 1.4 i, 55 kW.
Volal som do bb do servisu a tam mi hovorili ze tam musi byt dekel minimalne na vymenu smeroviek a to mam smerovky nizsie na narazniku spolu s dennym. No odbornost