Majklh píše:Jura píše:Tak pánové mám nalítáno 1 500 km a Check engine se chová jak má. Takže to vypadá, že ta moje strastiplná závada byla důsledkem netěsnosti víka motoru. Stále jezdím s váhou Herzog, ikdyž asi ta původní je zřejmě taky dobrá, ale mám strach do toho teď šáhnout. Myslíte, že se mohl do motoru tudy dostávat vzduch a následně lambdy vyhodnotili špatné dávkování? No, každopádně jsem rád, že je opět vše OK /snad/. Chtěl bych všem poděkovat za pomoc při řešení závady.
Ahoj,
tak jsem zjistil, že mi taky záhadně nesvítila kontrolka check při startu, tak jsem ju zapojil.Vyměnil jsem vlnovec(byl prasklej) a po 30km se rožla potvora kontrolka a už nezhasla.Ještě zkusím překontrolovat těsnost výfuku po 2 lamdu. Ale zajimavý, že mi taky prosakuje olej přes těsnění víka ventilů, tak jsem se chtěl zeptat jestli to bylo vážně tím?Vůbec nechápu, jakou to má spojitost?Díky za každou radu Ahoj
Jinak auto jede docela normálně, ne že by to nějak jelo nic moc, ale docela bez problémů, žádný škubání.Nevíte někdo co by to mohlo být? díky