Caute, tak vcera v BA bolo idealne pocasie na vyskusanie si ESP a samozrejme so to vyuzil. Cestou domov z roboty cerstvo napadnuty sneh na zladovatenej ceste. Prvu 90stupnovu zatacku pri robote som zobral s ESP a schvalne som do nej siel trosku rychlejsie, odchadzal som neskor z roboty, takze premavka bola nulova. ESP zablikalo a auticko krasne pribrzdilo. Do druhej som siel klasicky a v strede zatacky som stupil trosku na plyn, auto sa chcelo smyknut, ESP zablikalo a udrzal som si stopu

Do tretej zatacky som siel bez ESP a som ju zobral s rucnou, ale to uz len tak pre srandu
Jasne bol citit zasah ESP v oboch pripadoch a velmi ma potesilo, ako krasne elektronika skroigovala moju "zlu" jazdu. Bolo to ale pri rychlostiach 30-50km/h, neviem ako by to bolo pri vyssich rychlostiach, tam by som to veru uz len tak neskusal na ceste so zabradlim a autami naokolo...
Ak to teda zhrniem, ESP funguje krasne a efektivne a aj napriek tomu, ze som mal povodne pocit, ze obcas zabera neskoro, vcera som sa presvedcil, ze je to tak akurat.