Tak hosi po 2 rokoch provozu xenony od Zdenka isli do kytek.
V poslednej dobe sa mi stavalo ze lavy xenon sa nerozsvietil a viac krat som musel zapnut vypnut. Ked nabehol uz bolo ok. Potom mi zacal tak poblikavat respektve trast svetlo akoby vibracie z motora ale bol to samotny xenon. No a pred 2 tyzdnami zacal svietit slabsie namodro a pred tyzdnom sa uz nazapol a je odpaleny. Pravy xenon nabehne vzdy ale uz zacina tiez triast takze cakam ze do mesiaca k.o.
Takze kvalita nic moc.
XENON NA NOVU SANTU
Moderátoři: miooo, Moderátoři
- Reklama
Re: XENON NA NOVU SANTU
2 roky jsou pomerne malo. Ale mel jsem i takove, za ktere jsem dal trojku a vydrzely mesic, nemluve o tom, ze zmenily barvu. Kolik jsi za ne daval?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Re: XENON NA NOVU SANTU
dal som za ne vyse 6000,-skk. Ked som teraz vratil spät povodne ziarovky myslel som si ze budem slepy, ale svieti to snad rovnako len zlto. Z toho usudzujem a aj som si to vsimal poslednu dobu ze tie xenony akoby slabli a bledli posledne mesiace. Pred mesiacom som myslel ze mam spinave svetla lebo to svietilo mizerne ale boli ciste. Ked sme xenony vybrali, lavy bol total ko vypaleny a druhy uz bol pri konci zivota. Vydrzal by max mozno mesiac. Z toho sa da usudit ze tie xenony su smejdy