Tringi Coupe chat aneb: "Tak už taky jezdím" ;-D
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Tringi Coupe chat aneb: "Tak už taky jezdím" ;-D
...třeba o litr menší spotřebu a pěknou slečnu na sedadl spolujezdce??
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- Reklama
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mno, se spotřebou jsem se smířil dávno před koupí auta
A pěkná slečna se na sedadle spolujezdce taky občas objeví ...tak mě napadá, že bych mohl udělat nějakou fotku
A pěkná slečna se na sedadle spolujezdce taky občas objeví ...tak mě napadá, že bych mohl udělat nějakou fotku
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace doufam ze me rok bude jezdit i kdyz sem koupil ojety Tringi ted koukam na ten podpis neni nazev Elisa nahodou jen pro motor 2.7 ? Ja mel za to ze jo ze je to misto oznaceni V6 nebo americkyho GT tak puvodni je 2.7 Elisa dokonce i ten napis se prodava jen s tim 2.7 Ale to me ted jen tak napadlo jinak je to sumakTringi píše:Mno, se spotřebou jsem se smířil dávno před koupí auta
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj, máš úplnou pravdu. Je to Korejské označení pro V6 2.7. Nápis jsem si koupil, "2.7" uříznul, zakápnul lakem, a mám tam jenom ELISA Já vím, může to být matoucí, ale když mě se ten název Tuscani Elisa hodně líbíDEDe píše:Gratulace doufam ze me rok bude jezdit i kdyz sem koupil ojety Tringi ted koukam na ten podpis neni nazev Elisa nahodou jen pro motor 2.7 ? Ja mel za to ze jo ze je to misto oznaceni V6 nebo americkyho GT tak puvodni je 2.7 Elisa dokonce i ten napis se prodava jen s tim 2.7 Ale to me ted jen tak napadlo jinak je to sumakTringi píše:Mno, se spotřebou jsem se smířil dávno před koupí auta
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz ji milujes neni co resitTringi píše:Jj, máš úplnou pravdu. Je to Korejské označení pro V6 2.7. Nápis jsem si koupil, "2.7" uříznul, zakápnul lakem, a mám tam jenom ELISA Já vím, může to být matoucí, ale když mě se ten název Tuscani Elisa hodně líbíDEDe píše:Gratulace doufam ze me rok bude jezdit i kdyz sem koupil ojety Tringi ted koukam na ten podpis neni nazev Elisa nahodou jen pro motor 2.7 ? Ja mel za to ze jo ze je to misto oznaceni V6 nebo americkyho GT tak puvodni je 2.7 Elisa dokonce i ten napis se prodava jen s tim 2.7 Ale to me ted jen tak napadlo jinak je to sumakTringi píše:Mno, se spotřebou jsem se smířil dávno před koupí auta
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě vlastně napadá: To jsem tady na fóru jediný s modelem 2007?
Pořád jsem nevyměnil ty mini-žábry co mám koupené už asi rok. Americké a Korejské se třemi pruhy, doplněné řadami oranžových ledek (aby to byl stále blinkr jak má být) jsou prostě hezčí než ty evropské s jedním pruhem a žárovkou. Chtěl bych s někým prodiskutovat tenhle návod: http://www.newtiburon.com/forums/showth ... p?t=129285 pořád mám strach abych něco nerozdrbal ...možná bych měl udělat samostatné téma, ale kdo by do něj přispíval, že, když tahle fičura na 2002 a 2005 není.
Ty současné vypadají takto:
Pořád jsem nevyměnil ty mini-žábry co mám koupené už asi rok. Americké a Korejské se třemi pruhy, doplněné řadami oranžových ledek (aby to byl stále blinkr jak má být) jsou prostě hezčí než ty evropské s jedním pruhem a žárovkou. Chtěl bych s někým prodiskutovat tenhle návod: http://www.newtiburon.com/forums/showth ... p?t=129285 pořád mám strach abych něco nerozdrbal ...možná bych měl udělat samostatné téma, ale kdo by do něj přispíval, že, když tahle fičura na 2002 a 2005 není.
Ty současné vypadají takto:
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Člověče,tenhle boční blinkr(origo)vypadá jako když tam vůbec nepatří.Jako přilepený z jiného auta. Jestli máš ten z odkazu,tak neváhej ani vteřinu-ten s 3 prožky a LEDkami uvnitř je na pohled o 10000% lepší.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já vím. Ale když já bych při výměně nerad něco zničil ...kdybych měl alespoň garáž kde bych to mohl kutit v klidu.
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A heleme se. Našel jsem pěknou fotku, kterou jsem sem ještě nedával: http://mx-3.cz/tringi/foto/auto-big2.jpg
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Konečně vyměněno!
Za spolupráce kamaráda, který mi velkým kladivem opravil i nechtěný tuning blatníků. Kvůli jednomu jsem nejprve sundával i podběh, ale jakmile jsem věděl, jak přesně to tam drží, a jak to vycvaknout ven, ten druhý sundávat nebylo třeba. I když, za podběhem jsem objevil takové fajné místo, kde se snadno dostane jakýkoliv bordel a drží tam jelikož nemá kudy vypadnout, tak není tak špatný nápad to občas vybrat.
Fotky jsou opět foceny mobilem, auto nebylo zrovna nejčistší, tak to nejsou zrovna promo fotky
Takže, takhle vypadá ten původní blinkr vytažený ven: A moje auto:
Za spolupráce kamaráda, který mi velkým kladivem opravil i nechtěný tuning blatníků. Kvůli jednomu jsem nejprve sundával i podběh, ale jakmile jsem věděl, jak přesně to tam drží, a jak to vycvaknout ven, ten druhý sundávat nebylo třeba. I když, za podběhem jsem objevil takové fajné místo, kde se snadno dostane jakýkoliv bordel a drží tam jelikož nemá kudy vypadnout, tak není tak špatný nápad to občas vybrat.
Fotky jsou opět foceny mobilem, auto nebylo zrovna nejčistší, tak to nejsou zrovna promo fotky
Takže, takhle vypadá ten původní blinkr vytažený ven: A moje auto:
- Přílohy
-
- Obraz008s.jpg (172.98 KiB) Zobrazeno 1353 x
-
- Obraz007s.jpg (146.74 KiB) Zobrazeno 1353 x
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Další fotky:
- Přílohy
-
- Obraz013s.jpg (246.63 KiB) Zobrazeno 1353 x
-
- Obraz012s.jpg (240.17 KiB) Zobrazeno 1355 x
-
- Obraz011s.jpg (154.96 KiB) Zobrazeno 1356 x
No parada ....... Tyto blinkry vypadaji skvele .....
Tesim se, az je uvidim na zivo .....
Tesim se, az je uvidim na zivo .....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Trošku Aston-Martin co?
Škoda že jsme se nepotkali v tom Zlíně, fakt mě štve že mi to nevyšlo ...zase!
Pořád mám k výměně ten návod k obsluze
Škoda že jsme se nepotkali v tom Zlíně, fakt mě štve že mi to nevyšlo ...zase!
Pořád mám k výměně ten návod k obsluze
No to ja prave taky ...... Dokonce i ve Zline jsem ho mel ..... Jen tam nebyl ten tvuj .....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Příště bude, slibuji
A koukal jsem na ty fotky, a na tvoji leštěnku, umytou, nablízkanou, stylové kola, no radost pohledět
A koukal jsem na ty fotky, a na tvoji leštěnku, umytou, nablízkanou, stylové kola, no radost pohledět