Jestli máš namysli pneu s disky, tak už asi jezdí jen na kotoučích a bubnech( jestli je Leo má, ale tuším, že tam jsou?)Borek píše:Hele,LeoDlouho jsem tě nečetl-pojeď také do Mimoně.Od srazu v Chrášťanech,to tady nějak flákáš.
33 000km-to už máš ušoupaná kolečka,ne
![]()
Kolik KM má vaše auto najeto???
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- Reklama
Zdravím BORKA!!
Jestli budu mít čas tak stopro jedu. Minule jsem něco měl, jo už si vzpomínám, družstevnickou brigádu a schůzi. Štvalo mě to, ale Horoměřice jsou holt vesnice a já jsem musel natáhnout tepláky a makat. Celou neděli jsem byl zralej na léčení.
Měj se!!
Měj se!!
Hyundai SANTA FE - 2.00 CRDi VGT
4Leo:
Horoměřice - ty kousek od pražskýho Suchdola a Černýho vola?? V Suchdole sem bydlel do svých 18 let a část mý rodiny tam přežívá do dnes. Tedy zdravím kraj prahy a blízké okolí mého rodiska...
No a když to šoupneš na Mělnik, tak to taky do Mimoně není tak daleko.. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Horoměřice - ty kousek od pražskýho Suchdola a Černýho vola?? V Suchdole sem bydlel do svých 18 let a část mý rodiny tam přežívá do dnes. Tedy zdravím kraj prahy a blízké okolí mého rodiska...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Naposledy upravil(a) Hanz dne 25 kvě 2006, 21:21, celkem upraveno 1 x.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Jako sory Hardcame, ale Santa Fe jsem ještě neviděl z blízka a hlavně sem ho ani nezkoumal tak to asi vědět nemůžu a psal jsem tam, že nevím jestli je má nebo nééé!! nebo něco takovýho tam je dodáno!!!Hardcam píše:bubny? Na Sante? Dieselu? No nevim...
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel,že pražáci nemakaj-natož brigádnicky.
Že jsi nedal vědět,přijeli bychom se na tebe podívat(ne makat
)-to člověk nevidí každý den.
Rád tě uvidím,čau. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Vubec nejde o santu, takhle velky, moderni a vykonny auto s tezkym motorem musi dobre brzdit...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
oni ty bubny na zadku zase takovej pruser nejsou, nebejt blbejsiho chlazeni a tim padem rychlejsiho vadnuti tak jsou snad i lepci z financnich duvoduHardcam píše:Vubec nejde o santu, takhle velky, moderni a vykonny auto s tezkym motorem musi dobre brzdit...
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
jinak doufam ze se na nas prijede podivat i kamarad s teracanem, to je vubec narez..
Kamos ma n T.Hilux (benzin,do 80kW) taky vzadu bubny, ale je to 91cka a jeste ne tak tezky. U Santy bych uz finance neresil, auto samo o sobe stoji 700t, tak se s tim musi pocitat...mohli by zacit delat novy Terracany.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Ty v.le Harde ber to tak jako, že jsem nic neřek protože u tebe se někdo zmejlí a ty budeš tvrdit to svý i když to taky není pravidlo - to tvý tvrzení!!!Hardcam píše:Kamos ma n T.Hilux (benzin,do 80kW) taky vzadu bubny, ale je to 91cka a jeste ne tak tezky. U Santy bych uz finance neresil, auto samo o sobe stoji 700t, tak se s tim musi pocitat...mohli by zacit delat novy Terracany.