JirkaN píše:Radunov píše:tak mám informace ze zákulisí autorizovaného servisu, že lepší ze zkušenosti ty střešní lišty neřešit a ty škubající poloosy při rozjezdu do rejdu dělaj všechny
(normální)...a takový seriózní rady čekám od ostatních a ne to chytání za něco na co se člověk ani neptal, to umíte dobře
...a ne co si kdo nechává ohřívat v hospodě, to je mimo mísu
hoši...
Tak proč hledáš informace tady, když máš zákulisní informace přímo z autorizáku. Pokud se spokojíš s tvrzením, že pokud se vyskytne nějaká závada, tak je lepší ji neřešit ...
, tak servisovat vůbec nepotřebuješ. A mě např. poloosy do rejdu neškubají a kdyby, tak jedu okamžitě do servisu, aby to opravili a to že mi řeknou, že to dělají všechny
, to bych určitě nevzal za vyřízenou věc.
Pokud hledáš seriózní radu. Tak v tvém případě prodej auto, protože je to věc, která tě chce za každou cenu přivést na mizinu
Auto servisovat v autorizáku nebo doma, tak vždy budeš muset platit a pokud se ti zdá stovka za filtr jako vyhozený prachy, nedovedu si představit jak řešíš ostatní věci.
No nic, půjdu si dát svého lahváče do mojí oblíbený hospůdky, nechám si ohřát donesenou svíčkovou, ať mi zbyde nějaká ta kačka na údržbu auta ...
( to jsi měl namysli v tvojí předposlední větě ...)
a ty tady všem cpeš neustále dokola svoji zatracenou pravdu...je rozdíl závada a konstrukční řešení, já o závadě nic nepsal, to ty zas od stolu víš vše nejlíp
a než mít ,,domrdanou" lištu ještě víc a ,,porejpanej" lak po ní, je lepší tam nechat tu nepřiléhavou, aspoň se má kudy odpařovat vlhkost co se tam stejně dostane, je to jen estetika a je to přeci podle tebe jen spotřebák, tak proč se pořád zabýváš Jirko prkotinama
...a ty filtry tu furt omíláte a neuvědomujete si nájezdy, já ho tam psal, je to druhý auto v rodině na takový lepší ježdění na dálky ...dělejte si co chcete ale nenuťte za každou cenu svůj názor...filtr jenom filtruje a když vydezinfikuješ okruh, tak pokud ti přesto projde vzduch tak je to úplně jedno...hlavně si tam zas Jirko nech nalejt A5 olej
a od nich...na jednu stranu se chvástáš a pak taky koukáš po cenách za servis, tak zas takovej haur a frajer nejsi jak ses dělal
...že tě to furt baví u toho sedět, kdyby jsi byl takhle aktivní v práci tak by z tebe měli radost, tady má každej radost menší, protože přes tvoje příspěvky než se dostane k seriózním informacím je vážně na dlouhý lokte
...a ty informace ze zákulisí sem píšu pro ostatní..pokud tě to nezajímá, tak mlč, netřeba mít za každou cenu poslední slovo, je to docela trapný
, na poslední slovo si hraj doma s manželkou, pokud tě nějaká snesla...jinak já vážně na autech neušetřím, máme doma 3, z toho 2x youngtimer a furt mám v čem se hrabat, když chci, tak už dost zbytečných keců
a běžte dělat radši něco pořádnýho