](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Musím říct že jsem doposud maximálně spokojený,neměl jsem jediný problém s LPG,ani při garančkách u

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Mě to v dnešních dnech přepíná téměř okamžitě, mám nastaveno 30°C, v zimě je to kolem 1km.cert píše:No jo, ale na kolik přijde přestavba LPG? Nějaká lepší kvalita se tuty o něco prodraží. Záleží kolik najedeš z čehož plyne za jak dlouho se investice vrátí. Co vím, tak další náklady jsou navíc emise na LPG a revize nádrže. Na druhou stranu je ale fakt, že kdybych jezdil víc, tak o plynu budu uvažovat taky.
Navíc jen pro zajímavost, po kolika km se auto přepne na LPG v létě a v zimě (jestli na tom záleží)?
Před pár lety, jsem vezl souseda se starým Daewoo Lanos do neznačkového bazaru na prodej .... majitel mu za něj nabízel vcelku směšnou sumu .... a samozřejmě vedl takový ty řeči, že je to korejec a navíc třídveřák a další a další stupidní kecycert píše: Záleží kolik najedeš z čehož plyne za jak dlouho se investice vrátí. Co vím, tak další náklady jsou navíc emise na LPG a revize nádrže.
Do dvou let ne?Gandalf píše:Když už jsem u plynu, kdy že to spadne plyn do stejné daňové skupiny jako nafta i benzín? Už se to blíží, ne?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |