![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
a přišl jsi na funkci myši že jí můžeš chytnout za různé části těla a zahodit a tak stačí kliknou na patřičnou část a pak zase kliknout aby se odhodilaSelshig píše:husty nařez
a přišel jsi na funkci myši že jí můžeš chytnout za různé části těla a zahodit a tak stačí kliknou na patřičnou část a pak jen pustitSelshig píše:husty nařez
Když ji chytneš za levou nohu a střídavě s ní 15 minut třepeš a otíráš o nejbližší bublinu po úhlem 48°49´789", tak jí to prádlo spadnevlastaFR píše:dobryyy skoda ze ji pritom nepada pradylko
Keckodraceq píše:Když ji chytneš za levou nohu a střídavě s ní 15 minut třepeš a otíráš o nejbližší bublinu po úhlem 48°49´789", tak jí to prádlo spadnevlastaFR píše:dobryyy skoda ze ji pritom nepada pradylko
Jestli mu někdo řeknete, že to není pravda, tak mě přijde asi osobně zabít
Jestli mu někdo řeknete, že to není pravda, tak mě přijde asi osobně zabítdraceq píše:Když ji chytneš za levou nohu a střídavě s ní 15 minut třepeš a otíráš o nejbližší bublinu po úhlem 48°49´789", tak jí to prádlo spadnevlastaFR píše:dobryyy skoda ze ji pritom nepada pradylko
Jestli mu někdo řeknete, že to není pravda, tak mě přijde asi osobně zabít
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |