Dnes jsem umyl( dvoukyblovou metodou) Elu samponem - Chemical Guys Citrus Wash and Gloss a hned vyzkousel Fukupiku

Tento radioaktivni vosk z Fukusimy

se pekne nanasi, roztira i rozlestuje. Vse během chvilky. Lak je po Fukupice ultra hladky. Verim, ze moc prachu a spiny se nemá sanci udrzet.
Ikdyz se Fukupika da pouzit jako ONR i jako rychlovosk s vydrzi udajne 3 mesice, tak ja ji budu užívat jen jako rychlovosk.
Abych nezapomel, vypucoval jsem snad všechny plasty a hadicky v motoru a hned na to nanesl Perl. Je to super! Vse pekne matne cerne a leskle, ale ne mastne, takze se na to nechyta prach. Perl je super univerzalni věc a navíc se da redit podle toho na co se pouziva, takze cenove je to velice vyhodne. Ještě jsem dnes Perlem osetril i pneu a podběhy. Zabralo me to 2,5 hodiny.
PS: myci rukavici mam od vietnamcu z trznice a uterku z mikrovlákna na rozlestovani rovněž ( mimochodem 2kusy za 25 Kc - no nekupte to) . Ještě mam jeden poznatek, když jsem v Zelezne Rude v cukrarne, tak jedu kolem trznice a kucí z vietnamu si muzou krky po Ele ukroutit. Asi tak nejak povedome poznaj, ze kolem nich jede rejže