ak by ta cervena svietila silnejsie IMHO by to bolo casom neprijemne pre oci
PS - tatto fotka je tak stara sa divim, ze je uz farebna

Moderátoři: Martun, Moderátoři
No fakt že joMartun píše: podívej se na teplotu. U maxima máš taky červený bod, kteý ti taky nesvítí.
Márty, tak to se podívej na moje kilometry na nočním fotuMartun píše:
Máš recht, ty KM jsou opravdu pravěký![]()
Vilda
No hlavně že vidíš, jen jestli jsi si jen necucnul?![]()
Přeci by ses neopičil?![]()
Třeba celočervený tady ještě nikdo nemá.. a nechal bych zelený displeje
To by nebylo pěkné. Svítilo by ti kus rychloměru zeleně , pak kousek bíle a tam kde už je červená, tam červeně... Nebo vy máte palubku zelenou i když to nesvítíte?? My bílou..Vilda píše:.... S tou bílou diodou si mě špatně pochopil, já myslel jen tak dvě - tři .... dvě pod červený pole otáčkoměru a jednu pod tečku teploměru![]()
Copak GandalfVilda píše: ...Gandalfe, tohle nevytáčení zrovna pro motor moc dobrý není, ale jak Tě znám, tak si stejně pojedeš po svýmv omezovači jsem každou chvilku
protože mám na paměti rčení svého mistra " Motor kterej se nehoní stojí za ho...o a klekne " .... a striktně se ho držim ...
Musel by si porovnat stejné auto, ale od někoho, kdo motor vytáčí mnohem víc a častěji než Ty ..... rozdíl ve výkonech motorů bude určitě hodně znát. Nicméně samozřejmě respektuji Tvůj styl jízdy ..... každý z nás jezdíme tak, jak mu to vyhovujeGandalf píše:
Ale jinak můj styl zřejmě nemá negativní vliv na motory (i dřívější), spotřeba dobrá, olej to nežere a výkon vnímám jako zcela dostačující
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |