Podvozok búcha

Moderátoři: Lukino, Moderátoři

Odpovědět
durkes
*

Podvozok búcha

Příspěvek od durkes »

Zdravím všetkých
Sonátu mám už 2 roky a ešte stále sa mi nepodarilo vypátrať podivné zvuky od náprav. Po priečnych nerovnostiach mi búcha celý podvozok.
V predu aj vzadu. Neni to kovový zvuk, ale taký ako odtrhnutá guma na spojovačke,alebo sylentblok.Nieje to jedna rana , ale viac za sebou, ako keby tam a ni neboli tlmiče . Pri bežnom teste tlmičov sa javia v poriatku. Na riadnom som ešte nebol. V servise na zdviháku sa to javí všetko v poriadku.V zadu som už vymenil gumy na stabilizačke , spojovacie tyčky, kontrola hlavných sylentblokov, všetko bez zmeny k lepšiemu.Jazdím na vjacerých autách rôznych značiek , ale ešte som sa stým nestretol.
Ak to niekto riešil napíšte mi prosím Vás.
Dík D.R.K
Reklama

shwaara

Re: Podvozok búcha

Příspěvek od shwaara »

Mam stejnou sonatu a stejny problem. Tlumice OK(87-90%), silenty mozna treba vymenit, cepy OK. Presel jsem na sonatu z oktavky, tak me to prekvapilo, ale asi je to normalni. V servise auto projeli a rekli, ze si niceho zvlastniho nevsimli.
Audi A6 quattro 4.2 V8 a Bel STI-Re + AL G9RX
ex: Peugeot 607 2.2i
ex: Hyundai Sonata 2.0i 2003
durkes
*

Re: Podvozok búcha

Příspěvek od durkes »

Ešte by to mohlo byť horné uloženie tlmičov.Chcel som to dotiahnuť, ale asi tam je krátky závit, nešlo to.potom už asi len vymeniť to horné gumoné uloženie za nové.
Odpovědět

Zpět na „SONATA“