Přidání klimatizace

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

Odpovědět
Lubosh

Přidání klimatizace

Příspěvek od Lubosh »

Zdravím,

mám takový hloupý dotaz. Koupil jsem Hyundai Coupe 98 2.0 bez klimatizace. Je nějaká možnost klimatizaci do tohoto auta přidat. Popř. kolik by to asi vyšlo finančně.

Díky za odpovědi

Lubosh
Reklama

black_sheep
Moderátor

Re: Přidání klimatizace

Příspěvek od black_sheep »

mno zalezi, jestli na to je priprava a jestli sezenes vrak auta, kde klima bezela.. :) pokud neni priprava, bude s tim dooost srani :) ale verim ze v coupe uz by mohla byt, pac vetsina jich klimu ma. Ted jen ten vrak. Kdyz bude po rane, bude chybet kondenzator (chladic) a navic budou asi v riti i hadice, coz je velky problem. idealne zadreny motor bych to videl :) ale stejne to bude stat docela ranec, tohle se nikdy moc nevyplati... :D
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Lubosh

Příspěvek od Lubosh »

black_sheep píše:mno zalezi, jestli na to je priprava a jestli sezenes vrak auta, kde klima bezela.. :) pokud neni priprava, bude s tim dooost srani :) ale verim ze v coupe uz by mohla byt, pac vetsina jich klimu ma. Ted jen ten vrak. Kdyz bude po rane, bude chybet kondenzator (chladic) a navic budou asi v riti i hadice, coz je velky problem. idealne zadreny motor bych to videl :) ale stejne to bude stat docela ranec, tohle se nikdy moc nevyplati... :D
Takže myslíš, že bych na to měl asi zapomenout?:)
rade622
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rade622 »

Tady to máš popsané do Lantry. http://www.hyundaisraz.eu/moje/klima/klima.html
Coupe nebude tak velký rozdíl. Já bych si tipl že i ta klima bude stejná, takže
jak na to víš. Zbývá jen nějakou po lacinu sehnat a to se dá, když budeš trpělivý.
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Odpovědět

Zpět na „COUPE“