Dobry den panove,
rad bych se vas zeptal, jestli nekdo nemate zkusenost s demontazi stredoveho panelu. Dva roky jezdeni po D1 si vybiraji dan a panel se celkem dost uvolnil a rozvrzal, uz nepomuze ani zesilene radio. Premyslim, ze bych ho necim vypodlozil. Panel ma uz aspon tak 3mm vuli. Nejak jsem nezjistil, jak by se dal lehce odejmout. Musim na nej chutrou silou nebo jsou tam nejake srouby? Taky me itirituje jakesi brinkani ze zadni casti, kdyz prejedu nerovnost. Podezrivam hever, ale muze to mozna i vyfuk anebo i zamky dveri (to delavalo na Octavii) - zadni spz to neni, i kdyz ta taky rezonuje, ale to mi tak nevadi. Chystam pro Getzika nejakou odhlucnovaci kuru. Vim, ze si tu lecko pomohl nejakym Mirelonem, ale mne ani tak nejde o odhlucneni motoru nebo kol, jako odstraneni povrzavani. Je jasny, ze se toho uplne nezbavim, ale aspon ty dva nejvetsi zdroje bych rad odstranil.
Diky moc predem za jakoukoliv radu.
Zdravi Karel
Demontaz stredoveho panelu
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Reklama
Re: Demontaz stredoveho panelu
Koukni se TADY.
Co se týká toho pobrnkávání zkus pásy (sponu) klepe o plast pokud neni uložená v tom držáku.
Co se týká toho pobrnkávání zkus pásy (sponu) klepe o plast pokud neni uložená v tom držáku.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Ahoj,
diky moc! Vidim, ze me ceka pekna piplacka. Jinak jsem vcera zjistil, ze brinkani ze zadni casti ma na 90% na svedomi hever. Zkusim pod nej koupit nejakej molitan, at nedostava takovy supy, treba to pak prestane.
Karel
diky moc! Vidim, ze me ceka pekna piplacka. Jinak jsem vcera zjistil, ze brinkani ze zadni casti ma na 90% na svedomi hever. Zkusim pod nej koupit nejakej molitan, at nedostava takovy supy, treba to pak prestane.
Karel
Mně vzadu drnčela SPZetka,jak je tam tak nějak JAKO přišroubovaná.Vypodložil jsem ji kouskem polystyrenu a je klid...jinak zatím v autě nikde nic nevrže,a hever...a klíč...a ostatní... mám zabalené v hadru,v prohlubině plechovýho disku náhradního kola,o který bych si eventuelně pak otíral ruce....
Getz UG 1341