Tak kolik oleje vlastně do motoru
Moderátor: Moderátoři
Tak kolik oleje vlastně do motoru
Zdravím všechny kolegáčky a kolegyně. Mám jednoduchý dotaz. Kolik oleje se vlastně vejde do motoru včetně výměny filtru u dieslu. Příručka říká, že 5,3 litru. Na vlákně akccent však uváděli, že se do motoru vejde jen 5 litrů. Kdo má nějaké zkušenosti? Protože si chci do servisu přinést olej připadá mi zbytečné kupovat litr navíc. Díky za odpověď.
- Reklama
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak kolik oleje vlastně do motoru
pravda může být obojí,v té příručce to je asi i s filtrem, do kterého se vejde 0.3 litru a do motoru asi těch 5 litrůdorach píše:Zdravím všechny kolegáčky a kolegyně. Mám jednoduchý dotaz. Kolik oleje se vlastně vejde do motoru včetně výměny filtru u dieslu. Příručka říká, že 5,3 litru. Na vlákně akccent však uváděli, že se do motoru vejde jen 5 litrů. Kdo má nějaké zkušenosti? Protože si chci do servisu přinést olej připadá mi zbytečné kupovat litr navíc. Díky za odpověď.
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
Dneska jsem si vyzvednul našeho Matrixe ze servisu. Byl na garančce po dvou letech. Dali nám tam, dle rozpisu 4,5l oleje HELIX PLUS 5W 40.
Matrix CHAMPION, 1,5CRDi VGT, rok 9/2006
Getz 1,3, rok 3/2003
Getz 1,3, rok 3/2003
Mě tam nalili 4,5l a mám to nad horní ryskou...Je otázka, jest li dostatečně dlouho počkali, až všechen starý olej vyteče...
1.5CRDI (98kW)
Kup si len 5-litrovku. Na druhy den po vymene pred nastartovanim skontroluj hladinu oleja, a ak by sa to blizilo k minimu, az potom kup liter naviac a dolej.dorach píše:Protože si chci do servisu přinést olej připadá mi zbytečné kupovat litr navíc. Díky za odpověď.
Matrix 1.6
Ja kupujem furt 4litre do mojho
a furt to stačili
a furt to stačili
Hyundai Matrix 1,5CRDi 60kw 3valec -JohnDeer