o kom se píše...
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
o kom se píše...
tak me napadlo, to je porad hujer, hujer tady u nas na klubu
podivejte na tento link!
630x na klubu nekdo sklonoval jmeno hujer! ne hujerovi prispevky, ale nekdo cizi psal o nem Hujere jsi hotova celebrita! a black_sheep se zase nudil chvili na klubu no..
https://www.hyundaiclub.net/search.php? ... mit=Hledat
podivejte na tento link!
630x na klubu nekdo sklonoval jmeno hujer! ne hujerovi prispevky, ale nekdo cizi psal o nem Hujere jsi hotova celebrita! a black_sheep se zase nudil chvili na klubu no..
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
Re: o kom se píše...
and the winner is.. ta tadadaa!:-)
mel bych jit pracovat..
mel bych jit pracovat..
I ❤ cars
- black_sheep
- Moderátor
to je asi nefer, ze jo?
ono podle toho jak jsem ten dotaz postavil, to bere tohle stejne jako jeden prispevek
ono podle toho jak jsem ten dotaz postavil, to bere tohle stejne jako jeden prispevek
I ❤ cars
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Chlape,ty se asi musíš hooodně nudit,co?
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
No tak chlapi neblbněte ! ( a nelejte to pívo z vokna)
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
- black_sheep
- Moderátor
obcas mi uz hrabe z ty prace moji programatorsky..Borek píše:Chlape,ty se asi musíš hooodně nudit,co?
a to jsi jeste nekoukal kolikrat to najde borka! ha! nevim proc, ale kazdej ma ve zvyku Ti odpovidat "borku,..." apod. takze skorujes diky tomu pekne
I ❤ cars
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Lidé taky mají ve zvyku Borka vyvolávat ...vždycky je nějaké téma, typicky o Coupé, a když se Borek dlouho neozývá, dříve nebo později se ho někdo jen tak "do luftu" zeptá na názor
Btw. Borku, je to s háčkem nebo bez
Btw. Borku, je to s háčkem nebo bez
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Všechny je mám koupený,ale Hujer platí asi víc.
Borek je správně-bez háčku.Za Borkem se skrývá Ctibor.
Musím Blacku napsat,že jsi mě jednou pěkně dostal.Na jaře tím upraveným článkem v iDnes-Horké novinky z Lipska.Důvěryhodná stránka,fotka Hyundaie i60,reklamy kolem....zpočátku jsem si říkal,hmmm nový model a ta výbava-kožený paket z pravé krokodýlí kůže,cena těsně pod 13000 Euro....A potom čtu-Podle slov novinářů,kteří měli možnost novinku řídit,pracuje motor již od nízkých otáček a zátah při 4000 dosahuje téměř úrovně Borkova Coupe.Tak přiznávám,že první co mě blesklo hlavou byla slova Bolka Polívky z filmu Kurvahošigutntag-Jak oni to ty kurvy šikmooký vědí,že já mám cihelňu(Coupe). Třikrát jsem si ten řádek znovu přečetl -konec článku už bylo jasné,že si nějaké šikovné individuum ,dělá legraci a šikovně stránku upravilo .Ale klobou dolů-upravil jsi tu stránku tak,že když by jsi ten článek nepřehnal,dost lidí by tomu odkazu věřila.Dodnes mám tu stránku uloženou a musím se vždy smát.
Musím Blacku napsat,že jsi mě jednou pěkně dostal.Na jaře tím upraveným článkem v iDnes-Horké novinky z Lipska.Důvěryhodná stránka,fotka Hyundaie i60,reklamy kolem....zpočátku jsem si říkal,hmmm nový model a ta výbava-kožený paket z pravé krokodýlí kůže,cena těsně pod 13000 Euro....A potom čtu-Podle slov novinářů,kteří měli možnost novinku řídit,pracuje motor již od nízkých otáček a zátah při 4000 dosahuje téměř úrovně Borkova Coupe.Tak přiznávám,že první co mě blesklo hlavou byla slova Bolka Polívky z filmu Kurvahošigutntag-Jak oni to ty kurvy šikmooký vědí,že já mám cihelňu(Coupe). Třikrát jsem si ten řádek znovu přečetl -konec článku už bylo jasné,že si nějaké šikovné individuum ,dělá legraci a šikovně stránku upravilo .Ale klobou dolů-upravil jsi tu stránku tak,že když by jsi ten článek nepřehnal,dost lidí by tomu odkazu věřila.Dodnes mám tu stránku uloženou a musím se vždy smát.
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
no musis to pokazde dat do noveho prispevku no nerikej ze na to nemas casblack_sheep píše:black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep black_sheep
to je asi nefer, ze jo?
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
a mate ten clanek jeste nekde ?Borek píše:Všechny je mám koupený,ale Hujer platí asi víc.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Článek mám,ale nejde mě sem vložit jako příloha.Asi to chce nějaký fígl.
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak se zdá, tlačítko Hledat vpravo nahoře funguje, původní téma bylo: nova i60 - odhaleni
Článek stále funguje ...ale stejně by mě pořád zajímalo, jestli systém BFG je to co si myslím
Článek stále funguje ...ale stejně by mě pořád zajímalo, jestli systém BFG je to co si myslím
Ty voe, tak ten článok som prehliadol... fakt pecka, klobúk dole nad týmto kanadským žartikom
teraz tak rozmýšlam že či aj ja si dam brzdy na pravé predné a ľavé zadné koleso... Váha auta bude určo okolo 500kg aj so mnou
teraz tak rozmýšlam že či aj ja si dam brzdy na pravé predné a ľavé zadné koleso... Váha auta bude určo okolo 500kg aj so mnou
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Ještě,že je tam napsáno,že dosahuje TÉMĚŘ úrovně Borkova Coupe-už jsem se zděsil ,že přijde do prodeje něco tak dobrého,jako mám v garáži. Pravda,ten paket z krokodýlí kůže(mám asi jen soc.verzi-vepřovku,či z které havěti ta kůže v Coupe je ) a hlavně přehrávač starých černých LP desek mě dost chybí-tam je vidět,že i60 bude používat i moderní a pokrokové technologie.
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
tak to je fakt narez to je suprove predelany jako joke je to supr a to chtelo i praci oprasknout tu stranku a upravit Me pobavila ta biomasa s hmotnosti jednoho kone 87 Kw ))