Sonata Tuning

Moderátoři: Lukino, Moderátoři

Odpovědět
Kony5
**

Sonata Tuning

Příspěvek od Kony5 »

Zdravím mám sonatu a jak asi všichni víte ten stejný motor má imitshubishi eclipse. tan ho má naladěný na 145 koní. řekl bych asi ridici jednotkou. a taky existuje eclipse se stejným motorem akorat že má ještě turbokit a je schopný dosáhnout výkonu 210-280 koní (přímo z fabriky) no tak si říkám že na svýho hyundaie (1993,1997) dám taky turbo , máte stím někdo skušenosti? nebo nevite někdo o nějakým turbu? i starším zrepasovaným?? nejvíc semi zatím zamlouvá turbo z audi staré 2,2 turbobenzinu má seriditelný tlak.no a taky kolik myslíte že by se dalo plnit?? uvažuju kolem těch 0,6-1 bar zaleží jestli to motor vydrží, doufám že nebudu potřebovat pevnější hlavu,... taky se chci zeptat jestli nevíte o nějakých lepších brzdách? chtěl sem prední dat dozadu ale tim logicky musím zvetšit predni kotouče a 35 tisic za čelisti dávat nebudu. dale sportovní podvozek aspon pružiny prozatím menší a tvrdší..(nižsí)...auto je to dobre jde mi hlavně o ten motor a o to že auto je ještě lehčí než eclipse...má nezavysle uložení kol..žádná tuhá náprava bzadu....dostatečný pohodlý a motor by měl s turbem dostatečný výkon....takže o to mi jde za každou radu díky...Dále bych měl zájem ještě o jednoho hyundai sonatu kolem 1992-1999 za dobrou cenu na stavbu díky
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Reklama

d-adios

Re: Sonata Tuning

Příspěvek od d-adios »

Cau to jsem nevedel ze eclipse je lehci nez sonata me vazi skoro 1900kilo tak nevim ale taky bych bral turbo otazka jestli to vydrzi motor uvidime jak na tom bude tvoje sonatka :D
Hujer

Příspěvek od Hujer »

d-adios píše:Cau to jsem nevedel ze eclipse je lehci nez sonata me vazi skoro 1900kilo tak nevim ale taky bych bral turbo otazka jestli to vydrzi motor uvidime jak na tom bude tvoje sonatka :D
Si se trosku prekouk,musis se podivat na pohotovosni hmotnost a ne na celkovou(i s nakladem a cestujicima) :wink:
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Kony5
**

Příspěvek od Kony5 »

jou jou sonata je lehčí než eclipseo cca 100 kilo nebo ták už nevim....kukni na net tam sou sonaty s turbem a je jich hodně....ale největší problem je sehnat turbo...každý chce za turbo skoro posmrti 10tisic :roll:
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Odpovědět

Zpět na „SONATA“