Zdraví Vás
Právě jsem se stal majitelem nového Getze 1.4 Dynamic. Hned při převzetí chyba- přestalo fungovat tacho. Opravili,převzato a ejhle druhý den chyba zas. Chvílemi jsem jel 0kmh,chvilku 240kmh , pak už pořád 0kmh,0 km délka jízdy. No v pondělí do servisu .
Ale vážně - nějaká rada pro dobré zajetí motoru, aby nežral jak tank ?
Prodejce radil 2-4 tisíc otáček, jezdit tak trochu fest aby o nebylo líný
Za rady předem díky
Zdenek alias Trcka
Novy Getz - problém s tacho, zajíždění
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Reklama
Re: Novy Getz - problém s tacho, zajíždění
Jsem taky toho názoru, zbytečně nepodtáčet a naopak nevytáčet motor do vysokých otáček. Hranice kolem 2-4 tis. je ideální. Dej tomu motoru tak 1000 km na rozkoukání a potom ho vem u držky ať ví kdo je pánem.
Samozřejmě řečeno obrazně, já ho taky nějak zvlášť nezajížeděl a přede jak kočka. Pokud budeš jezdit většinou po městě tak počítej se zvýšenou spotřebou, jinak povozeníčko je to pěkný dobře si vybral.
S tím tacho je to mrzutý, ale je to jenom stroj to se může stát a hlavně ať ti to daj do pořádku.
Samozřejmě řečeno obrazně, já ho taky nějak zvlášť nezajížeděl a přede jak kočka. Pokud budeš jezdit většinou po městě tak počítej se zvýšenou spotřebou, jinak povozeníčko je to pěkný dobře si vybral.
S tím tacho je to mrzutý, ale je to jenom stroj to se může stát a hlavně ať ti to daj do pořádku.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Takže pro info - tachometr opraven, prý to byl zaoxidovaný konektor
to s tím tachometrem sem mel taky bylo to až deprimující jet 0 km/h a pak rafika až na konci budíku při přibližně stejné rychlosti dělalo me to jeden den a tak hodku než sem dojel domu druhý den až dodnes to neudelalo takže snad to bude dobry pořád
Matrix 1,5 CRDi R.V. 2008