Zdravim tak dneska sem mel stesti nebo smulu jedu si pekne po prezuti na zimni pneu domu a najednou zacne pravy levy kolo strasne hazet tak sem zastavil a kouknul se co je a bylo skoro povoleny ty matky co ho drzej byly na krajicku tak sem to jaksi dotah, ono to slo spatne, ze stim dojedu aspon domu bylo to kousek tak jedu a uz posledni zatacka domu a kolo zaclo hazet rikam to zaparkuju to vydrzi samozrejme ze ne najednou rana jak svine a vidim kolo jak jede predemnou a ja se klouzu po kotouci achjo tak vystoupim zvednu nasadim kolo a dojedu tak ted ma otazka co myslite co se mohlo odkurvit docela mi drel ten plech za kotoucem o kotouc to zas tak stracny neni ale treba rameno neco vic vubec nevim co ted cekat
ted mam strach do toho nasednout a ject a docela se to kolo ohoblovalo mezi sroubama nejaky nazory typy rady na nejaky jiny matky nebo neco dekuji za nejakou odpoved
upadlo kolo
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
- Reklama
Re: upadlo kolo
Ja bych toho pneuservisaka kopnul nekam.Muj znami ktery ke me par let jezdil na prezuti,si jednou zajel s Terakanem jinam,a za 2 dny mu v zatacce ulitlo 5 ze 6 matek i s utrhanejma steftama v nich.Ty dobytkove to utahovali pystolema a ty stefty natahly!Ja bych ti radil to dopravit do servisu a nechat si prekontrolovat vsechny stefty a popripade je nechat vymenit.
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
uz sem domluven v utery rano mi to prohlidnou komplet docela to azmrzi menim jen na zimaky nechal sem si i takovou pripravu na tk a nic nenasli vsechno bylo ok tak snad nebude rameno enbo enco v prdeli jinak nevim ty amtky tam sou neoriginalni bylo to tam fakt na fest utahly pres trubku treba ale tak zejtra se i zeptam nekd ena amtky na alu kolaHujer píše:Ja bych toho pneuservisaka kopnul nekam.Muj znami ktery ke me par let jezdil na prezuti,si jednou zajel s Terakanem jinam,a za 2 dny mu v zatacce ulitlo 5 ze 6 matek i s utrhanejma steftama v nich.Ty dobytkove to utahovali pystolema a ty stefty natahly!Ja bych ti radil to dopravit do servisu a nechat si prekontrolovat vsechny stefty a popripade je nechat vymenit.
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
tak sem si chtel koupit dneska matice na hlinikovy kola vedel jsem ze to je na 21mm klic jakou mam roztec ale prodejce na me vystek jakej mam zavit hloubku a uz nevim co to po me chtel nevite prosim co mu mam rict ze chci aby mi to tam sedelo ?
Melo by to byt 12x1,5
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
dikesHardcam píše:Melo by to byt 12x1,5
na Coupé to je M12x1,5 a nečekám, že by to u ostatních Hyundaiu bylo jinak. Tak dobře pořiď
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Mně při posledních výměnách gum to dotáhl pneumatickou pistolí /snížený tlak/ a pak všechny šrouby dotáhl ručně momentovým klíčem. Mají prý nové nařízení aby se předešlo podobným problémům popsaným výše. Viděl jsem, že všechny matky o trochu opravdu přitáhl!!!!
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
V obou servisech v kterých sem dělal se vždy kolo dotáhlo na první stupeň pneumatickým utahovákem a pak momenťákem na 120Nm.. aspoň ty kola by měli dotahnout tak jak se mají pak sou z toho takovehle příhody
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.